Vreme čitanja: oko 1 min.

"Imala je 950 grama, zalepili smo dve ikone u inkubator i...": Bolna ispovest Bulata o prevremeno rođenoj bebi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otkrio kako su se on i supruga Marija borili sa tim

  • 0
Marko, Marija Bulat Printskrin: Instagram/markobulat

Pevač Marko Bulat, na Dan prevremeno rođene dece, podelio je dirljivu i bolnu priču, kroz koju su on i supruga Marija Bulat prošli.

- Bili smo kod ginekologa u osam uveče, u pola deset su počeli bolovi. Počnem da zapisujem u svesku na koliko se javljaju bolovi. Bilo je zastrašujuće gledati to, savijala se od bolova. Otišli smo u bolnicu, merili su da li ima kontrakcije. U sledećoj prostoriji daju mi njenu burmu i jaknu i kažu mi da ide na hitan carski rez - rekao je Bulat i dodao:

- Da joj je pukao vodenjak, morao bih nekoga da spašavam. Slava Bogu pa nisam. Oko 15 do 11 uveče, odmah posle porođaja su je stavili u onu kutijicu od pleksiglasa da može da diše. Zvali su me da potpišem da ide odmah na neonatologiju, jer je tamo najbolja nega. Imala je 950 grama kada se rodila - nastavio je pevač sa knedlom u grlu.

Marko je rekao da mu je najteže pala rečenica doktora koji su mu rekli da ne znaju da li će mu ćerkica preživeti noć, a on je morao da ide da radi.

- Ja sam jako dugo čekao dete, i razmišljao sam tada:"Bože, nisi mi valjda dao da bi mi uzeo?". Stavio sam dve ikonice unutra zamolio sam da zalepe u inkubator. Broj oko ruke koji je nosila stoji mi i sad kod tih ikona. Ja sam pravi svedok da Bog daje - ispričao je u emotivnom obraćanju pevač za "Srbija Danas".

(Telegraf.rs)

Video: Marko i Marija Bulat prvi put u javnosti nakon skandala

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA