Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovako je Nataša Ninković govorila o saradnji sa Lauševićem: "Bila sam malo histerična, jer mi je to čast"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Glumica je otkrila da je imala tremu pred kadar sa kolegom

  • 0
Nataša Ninković i Žarko Laušević Foto-kolaž: Antonio Ahel/ATA Images, Milena Đorđević

Slavna glumica Nataša Ninković decenijama je na glumačkoj sceni, a prvi put je sa Žarkom Lauševićem sarađivala pre dve godine.

U pitanju je serija "Kalkanski krugovi", kada je glumica otkrila da je imala tremu pred kadar sa kolegom.

Naime, u martu 2021. godine počela je sa emitovanjem popularna serija, a ona je istakla da joj je bila čast da sarađuje sa glumcem, ali da je bila i pomalo "histerična".

- To mi je bila želja. Imala sam istinsku tremu pred kadar. Uživala sam kad smo radili. Bila sam puna predloga. Bila sam čak malo histerična, jer to mi je zaista bila čast - rekla je Nataša u emisiji "Beogradska hronika", a ona u seriji igra lik Vere, samohrane majke.

- Vera je usamljena žena, koja je prerano odustala od sebe, od svojih snova i ambicija i koja nije iskoristila svoje potencijale, ali u njen život ulazi stara ljubav - rekla je glumica.

- Serija "Kalkanski krugovi" je porodična drama koja prati sve porodice, njihove sukobe još deceniju unazad. Krije u sebi dosta tajni, dosta ljubavnih priča, sa elementima trilera. Jako je dobro snimljena i izrežirana - ispričala Nataša.

Podsetimo, Nataša se oprostila putem društvenih mreža od kolege koji je preminuo pre nekoliko dana.

- Otišao je još jedan od stubova i čuvara naše profesije... "Jedan" pred čijim smo darom i umećem klanjali ili uzarili naše dlanove tapšući mu... Pred čijom smo rečju utihnuli i postajali pažljivi slušaoci nadajući se da ćemo i mi jednog dana umeti tako duboko zaroniti. Jedan, pred čijim smo pogledom želeli da budemo bolji nego što jesmo... Veliki Žarko, sa kojim sam pre dve godine prvi put stala u kadar i celu noć nisam spavala od treme i uzbuđenja što snimam sa mojim omiljenim glumcem, plašeći se da neću umeti, da ću nešto zabrljati... I kad je krenuo kadar, dovoljan je bio pogled u njegove oči da se prepustim, da zaboravim na svaki strah, da se potpuno oslobodim, čak i da improvizujem i otputujem tamo gde je trebalo... Putuj sa anđelima, dragi Žarko - napisala je Nataša.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA