Vreme čitanja: oko 1 min.

Viktor pokazao kako sprema slavu, a svi su oduševljeni ženom pored njega koja je postala hit u Srbiji

Vreme čitanja: oko 1 min.

Boba slavi Aranđelovdan i tradicionalno na trpezi ne sme ništa da fali

  • 3

Kućna pomoćnica porodice Živojinović postala je pravi hit pre tri godine kada ju je Brena snimila dok joj je ova pozitivna i vesela žena davala savete kako da izbegne korona virus

- Jedi ljuto, jedi beli luk, prži paprike sa belim lukom non-stop. Popij neku rakiju. Ispari, ubij koroniju i nema koronija posle. I radi, a ne ti sedi i čekaj koroniju i poludi. Onda upadneš u depresiju, jao korona! Radi, pevaj, čisti, radi nešto i ćao, arivederči, nema korone, nema ništa - rekla joj je ova gospođa koju su ubrzo prozvali "Koronija" i fanovi su tražili da je Živojinovići što više snimaju i objavljuju.

Veselu ženicu sada smo ponovo videli na snimcima kod Viktora Živojinovića koji je tokom prošle noći snimao kako uz njenu i pomoć još dve žene sprema porodičnu slavu Aranđelovdan.

Snimak pogledajte na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: "Koronija" opet hit na društvenim mrežama: Evo šta je Brenina kućna pomoćnica predvidela za 2021.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    21. novembar 2023 | 10:51

    Stalno neko nepristojno hvalisanje....ili dobro jedu ili piju skupa vina na jahti..........razumem da su zaradili ali i mnogo bogatiji to ne pokazuju ........

  • Dragan

    21. novembar 2023 | 10:30

    Bravo Srbina! A ne ostale mladje porodice koje su jedva cekale koronu da prestanu da slave! Kao nemaju para ,to im je obaveza.... A lepo im ici kod drugih na slavu. Jos jednom bravo mladi covece!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA