Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivša učesnica Farme stavila nove silikone i priznala da ih je platio "galantni muškarac"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sandra je ugradila 200 kubika u grudi, a ono što je sve iznenadilo je priznanje da je celu intervenciju platio jedan galantan muškarac.

  • 0

Bivša rijaliti učesnica Sandra Valterović, koja je učestvovala u "Velikom Bratu" i na "Farmi",  pohvalila se novim  silikonima na svom Instagram nalogu.

Sandra je otkrila da je ugradila 200 kubika u grudi, a ono što je sve iznenadilo je priznanje da je celu intervenciju platio jedan galantan muškarac.

Uz video koji je podelila sa svojim pratiocima, odmah nakon operacija, Sandra se požalila:

- Joj, ne mogu govoriti još uvek...

- Operacija je odlično prošla, nemam bolove. Ugradila sam 200 kubika. Volim prirodno, ne volim da nije prirodno. Silikone sam dobila na poklon od galantnog muškarca. Oporavak će trajati 10 dana - rekla je Sandra, prenosi Mondo.

Pre samo izvesnog vremena, Valterovićeva je bila pod osudom mnogih, zbog svoje izjave:

- Ako birate ženu koja ulaže u sebe i ima silikone, morate da imate pare.

- Ja svakako radim i žena svakako treba da radi. Nisam pristalica toga da ne radi treba da ima svoju platu. Htela sam da kažem da, ako žena radi za 500 evra platu, muškarac mora da radi za 3.000, za 5.000 evra. Mora da ima više od žene. Druga stvar, ako birate devojke koje su dobre ribe, u koje je uloženo, u smislu da su negovane, da idu svake nedelje kod frizera, na pedikir, manikir, koja je ugradila silikone, brine o svom licu, koja nosi skupu garderobu, s takvom ženom morate da se nosite. Znači, muškarac mora da ima pare za takvu ženu, u suprotnom, nemojte ni da je gledate. Hvala, prijatno - rekla je Sandra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA