Vreme čitanja: oko 1 min.

Aranđelovdan u domu poznatih: Đoković u Španiji, Čolina ćerka i Brenin sin pokazali kako se slavi slava

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pravoslavni vernici u Srbiji danas proslavljaju krsnu slavu Aranđelovdan, a među njima su i brojne poznate ličnosti

  • 6
Una Čolić, Uroš Živković, Suzana Mančić, Aleksandra Mladenović, Neda Ukraden i Katarina Živković, slava Foro: Shutterstock, Nikola Anđić, Mileta Mirčetić, Antonio Ahel/ATAImages, Nikola Tomić, Instagram/unacolic

Pravoslavni vernici u Srbiji danas proslavljaju krsnu slavu Aranđelovdan,  a među njima su i brojne poznate ličnosti.

Tako smo videli da kod Nede Ukraden vlada prava praznična atmosfera, a pevačica nije skidala osmeh sa lica dok je sa svojom porodicom uživala u đakonijama koje su se našle na njenoj trpezi.

Ona je podelila fotografiju uz koju je napisala: "Aranđelovdan. Kad dom zamiriše na tradiciju".

Una Čolić, starija ćerka pevača Zdravka Čolića, podelila je sliku sveće i kolača, a pevačica Suzana Mančić je podelila fotografiju iz Crkve, gde joj je Pop osveštavao kolač i napisala:

- Srećna slava! Sveti Arhangel Mihail.

Koleginice Katarina Živković i Aleksandra Mladenović, takođe su se oglasile povodom današnjeg praznika, a njihove slave. Tako jeKatarina podelila ikonu svetog Arhangela i napisala:

- Veru poštuj, slavu slavi, neka vide da si Srbin pravi. Srećna slava.

Kod Aleksandre vlada slavska atmosfera i veselje je počelo  još sinoć.

Pevač Darko Filipović takođe je poželeo srećnu slavu svima koji slave, a bivši rijaliti učesnik Savo Perović se pohvalio svojim umećem pravljenja pogače i poželeo srećnu slavu njegovima i svima koji danas slave.

Od poznatih danas slave i Đokovići (Novak i Jelena). Iako je prethodnih godina stalno bio u krugu svojih najmilijih, ovoga puta se posvetio obavezama sa Dejvis kup reprezentacijom Srbije na turniru u Malagi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Trajkovići, Radiša, poznatiji kao Đani i njegova supruga Slađa takođe su jedan od poznatih parova koji slave krsnu slavu, ali se oni nisu oglašavali na mrežama.

Živojinovići (Boba,Brena i Viktor) takođe danas slave, a mlađi Brenin sin, Viktor, se pohvalio punim loncima ruske salate i sarme, pa izgleda da očekuju veliki broj gostiju.

Glumac Dragan Gagi Jovanović takođe danas slavi, ali se nije oglašavao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sara

    21. novembar 2023 | 19:05

    Sada je moda da bogati pevaci I drugi pokazuje narodu kako oni slave I sta jedu .Jadno I prosto .Slavi slavu I cuti .Nikoga nije briga STA oni jedu I piju I da li su stvarno pobozni .

  • Dragana

    21. novembar 2023 | 18:58

    I ja danas slavim Slavu... Cisto da znate. 🙏🙏🙏

  • Lora

    21. novembar 2023 | 19:03

    Ko jos slavi slavu I pokazuje STA jede ,da slavi I kako slavi ?Ako si vernik I slavis jer verujes I postujes ,nece da SE hvalis jer I'ma ljudi koji nemaju STA da jedu .Da li su ti ,koji su imenovani I nabrojani u ime Boga ,dali nesto pomoci ili hrane ,deci bolesnoj ,siromasnoj a imaju i previse para ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA