Vreme čitanja: oko 2 min.

Goca Božinovska otkrila u kom je Bogdana mesecu trudnoće: "Ugojila se taman, preslatka je i nije razmažena"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Otkrila da su za trudnoću znali od početka, ali da su krili

  • 3
Goca Božinovska, Bogdana, Veljko Foto-montaža: Marko Jovanović, ATA Images, Pixabay

Pevačica Goca Božinovska juče je proslavila Aranđelovdan u krugu porodice i najbližih prijatelja.

Kako je navela, od ranog jutra posvetila se gostima i bogatoj trpezi koju uglavnom sama priprema, pa mobilni telefon nije ni uzimala u ruke.

- Sve je bilo jako lepo i svečano, mi uvek slavimo u krugu najbližih. Fino se pojede, malo zalije, ispričamo se... Lepe su slave baš zbog toga što nas sve okupe kao nekad - izjavila je Goca i dodala da su na večeri bili i Veljko i Bogdana Ražnatović sa kojima se njen sin Mirko orodio.

- Jao, kako je Bogdana slatka onako trudna, a ugojila se taman, nema ni gram viška... Predivna je i uopšte nije razmažena trudnica, mada je ona već iskusna majka - priča Goca i dodaje:

- Mnogo volim i Veljka, i sada naravno Bogdanu, njih dvojica su se oduvek družili, a sad su se i orodili preko Bojane i Bogdane i to je zaista prelepo, ja sam presrećna zbog toga. Bogdana je mislim već četvrti mesec, a mi smo to odavno znali, od samog početka, ali nije naše da o tome govorimo, pogotovo ne javno. Svakako sam presrećna zbog njih - objašnjava Goca i otkriva kad će njen Mirko da pravi treće dete.

- Mislim da moji još neće, mala je razlika između ovo dvojice, pa bi bilo naporno. I ovako nije lako, ali imamo ženu koja ih čuva. Tu sam i ja, ma ništa dok baba ne uskoči - zaključila je Goca i za kraj potvrdila sve što je pre nekoliko nedelja rekla njena prijateljica Zlata Petrović.

- Sve je rekla moja Zlajka, povukla sam se u kuću sa porodicom jer pomažem oko dece Bojani i Mirku, ali i zbog činjenice da me oni toliko opuštaju i raduju da ja vama ne mogu da opišem - istakla je ponosna baka koja kaže da još ne planira da se vraća na scenu, piše "Alo".

(Telegraf.rs)

Video: Ćerka Jovana Memedovića obukla sako od 400 dinara, i bacila u senku sve redom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cica

    22. novembar 2023 | 21:27

    Djeca su najveće bogastvo.

  • Baka

    23. novembar 2023 | 16:08

    Blago ovim ljudima sto imaju novac i lepo ukusno da jedu. Ja zivim sa jako malom penzijom i zeljna sam svega a pogotovo mesa. Eto toliko al nisam jedina baka koja je zeljna lepe hrane.

  • V

    24. novembar 2023 | 16:00

    Srećni ljudi...imaju sve,od dece do para...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA