Vreme čitanja: oko 1 min.

Milica isterala pravdu s taksistom koji ju je ostavio na pljusku: "Blokirali smo ga, biće sankcionisan"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pevačica je zbog psa ostavljena na kiši

  • 36
Anastasija Ražnatović, Rodjendan Foto: Nikola Tomić

Milicu Todorović taksista je ostavio na pljusku tokom jučerašnjeg dana, a sve zbog toga što je u rukama nosila svog psa kojeg je on odbio da poveze.

- Gospodine, stidite se. Da me ostavite na kiši jer ste videli da držim malu kucu, koja je, potpisujem, čistija i kulturnija od vas. Sram vas bilo, vaše nekulture. Želim vam da u Novoj godini vozite samo životinje (izuzeću pijane koji vam povraćaju po autu) - napisala je ljutito pevačica.

Ona se odmah žalila i taksi kući za koju radi ovaj čovek, a ubrzo je dobila i odgovor koji ju je delimično umirio i zadovoljio.

- Hvala na informaciji, upravo smo ga blokirali da ne može da prima vožnje dok se ne javi u kancelariju. Izvinite na neprijatnosti, kolega će biti sankcionisan, a mi ćemo se potruditi da se ovakva neprijatnost više ne ponovi - poručili su joj, na šta se ona zahvalila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pravda za taksistu

    23. novembar 2023 | 09:04

    Da li u statutu udruzenja pise da je obavezan da primi psa u kola? Kako postoje Hiteli, radnje, restorani koji nedozvoljavaju pse po toj ligici i sam taksisata ima pravo da bira da li želi da prevozi pse ili ne

  • Pop

    23. novembar 2023 | 08:47

    Milice prijavi da imaš kuće kad zoveš taksi.To što misliš da si poznata,ne znači ništa.Nije obavezno voziti životinje ako nije najavljeno.

  • Petar

    23. novembar 2023 | 09:06

    Nece covek da vozi dzukele i sta sad.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA