Vreme čitanja: oko 1 min.

Ivana Boom uhvaćena s novim frajerom?! Zgodnog dasu vodila u šoping, sve vreme se smeškali

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nikolićevu je ekipa emisije ''Paparaco lov'' uhvatila sa nekim dečkom tokom šopinga u jednom prestoničkom tržnom centru, a sudeći po komentarima sumnja se da je ovo Ivanin novi izabranik

  • 1

Bivša članica grupe "Hurricane"Ivana Boom Nikolić nikada nije volela da eksponira svoj ljubavni život, iako je povezivana sa mnogim muškarcima sa javne scene.

Po medijima kruži vest da pevačica navodno ima novog momka, kog je dosad vešto uspevala da sakrije od očiju javnosti.

Nikolićevu je ekipa emisije ''Paparaco lov'' uhvatila sa izvesnim dečkom tokom šopinga u jednom prestoničkom tržnom centru, a sudeći po komentarima sumnja se da je ovo Ivanin novi izabranik.

On ju je čekao dok je isprobavala krpice i nosio joj kese, a po svemu sudeći vidi se lep odnos između njih.

Podsetimo, Ivana je dečka dugo pokušavala da sakrije od javnosti a prilikom nedavnog gostovanja u jednoj emisiji "Amidži šou" ona je vešto izbegavala odgovore na pitanja o svom izabraniku.

Inače, kao što je poznato dugo se pričalo o tome da je Ivana u vezi sa fudbalerom Vladimirom Volkovim, zbog čega je čak izbio i problem sa njenom koleginicom, Sandrom Afrikom.

Kako se tada pisalo po medijima, Sandra je čak Ivanu htela i da tuče, pa je Ivana od nje bežala na snimanju novogodišnjeg programa kako se ne bi srele oči u oči.

Inače jednom prilikom je povodom priča o Volkovu izjavila:

– Vladimira Volkova poznajem već nekoliko godina, imamo zajedničke prijatelje i poznanike. Često se sastanemo kao i sada na Kopaoniku gde je bilo više nas u društvu. Sa Vladimirom nisam u vezi, iskreno trenutno nemam vremena za vezu, fokusirane smo na izbor pesama za Evroviziju – rekla je tada ona za "Magazin IN", pa dodala:

– Teško je muškarcu da se prilagodi, tražile smo partnere koji bi nas razumeli, koji bi nam bili podrška, svakako smo i mi njima bile. U jednom trenutku dođe do prezasićenja i nemanja vremena da se posvetiš i poslu i ljubavi. Mi smo pune obaveza.

Video: Ivana Nikolić progovorila o novcu, pa spomenula Cecu i JK

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA