≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bio u zatvoru, pa u rijalitiju, a sad dostavlja hranu u kostimu Spajdermena i zarađuje 1.000€ mesečno

Vreme čitanja: oko 1 min.

Karađorđe obučen u ludački kostim, na motoru vrši dostavu, a na snimku koji je postao viral otkrio je i koliko najviše dobija za bakšiš i šta mu najteže pada

  • 2
Karađorđe Subotić Foto: Nikola Tomić

Bivši rijaliti učesnik i osuđeni kriminalac, Karađorđe Subotić, otac rijaliti učesnice Aleksandre Subotić se posle rijaliti karijere zaposlio kao dostavljač hrane i mesečno zarađuje više od 1.000 evra.

Na društvenim mrežama postao je viralan snimak na koje obučen u Spajdermena, dostavlja hranu po Beogradu.

Karađorđe obučen u ludački kostim, na motoru vrši dostavu, a na snimku koji je postao viral otkrio je i koliko najviše dobija za bakšiš i šta mu najteže pada.

- U suštini bakšiš ide od 100 do 200 dinara - rekao je on.

Kako ističe, nije mu problem da radi pa čak i kada dostavlja na četvrti ili peti sprat u zgradi bez lifta.

Inače, Karađorđe se posle života na margini, kriminala i rijalitija odlučio na posao koji će mu biti stalan i od kojeg će mesečno, kako tvrdi zarađivati i više od 1.000 evra.

- Radim već nekih mesec dana, preko 1000 evra može da se zaradi, a da se ne rade neke stvari koje ja ne želim da radim, doduše vožnja po lepom vremenu, lepo je za sedeti u bašti, ne za bajs, ipak je vrućina- ispričao je nedavno za Republiku.

- Svi se čude ja sam prošao toliko zatvora, daleko od toga da sam ja nesnađen, ovaj posao mi daje određeni vid slobode i daje mi komoditet u zaradi, plaća se na vreme, suštinski dostojanstven. Ima dosta ljudi koje ja poznajem, a koji su bivši kriminalci koje rade to isto.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • novi beograd

    23. novembar 2023 | 14:34

    Svaka cast, covek posteno zaradjuje

  • Mavija je to

    23. novembar 2023 | 16:40

    Uvek sam govorijo da mavijaši i banda radi dostavu rane. Ne može normalan momčić ili student koji studira to da radi. To je njihov monopol.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA