Vreme čitanja: oko 2 min.

Sa nepunih 20 uradila je usta i kukove, ali to nije sve: Evo kako je Đina Đžinović izgledala pre samo 2 godine

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovih dana povele su se  spekulacije  o svim estetskim intervencijama koje je influenserka radila na sebi

  • 4

Ćerka Meline i Harisa DžinovićaĐina Džinović, aktivna je na društvenim mrežama te svoje pratioce svakodnevno obaveštava šta se sve dešava u njenom životu, a neretko ume i da ih počasti  provokativnim fotografijama.

Starija naslednica pevača nedavno je na Instagramu podelila da je hitno morala da poseti plastičnog hirurga, jer joj je, kako je istakla "filer počeo da migrira u usnama".

Ovih dana povele su se spekulacije o svim estetskim intervencijama koje je influenserka radila na sebi.

Džinovićka je do sada ubrizgala 3 mililitra hijalurona kako bi joj usne izgledale lepše i punije, a pošto je imala problem sa viškom kilograma, gde joj nisu pomogli redovni treninzi i zdravija ishrana, ostala su joj "udubljenja na kukovima".

Ona je problem kukova "uklonila" tako što je ubrizgala određenu kubikažu hijaluronskih filera u kukove kako bi dobila Kim Kardašijan efekat.

Priča se da je mlada influenserka takođe korigovala i nos jer su slike od pre i slike od sad poprilično drugačije, a sudeći po komentarima izgleda je  ugradila i silikone, ali Đina to još uvek nije potvrdila.

- Bila sam kao loptica, Đina od pre dve godine i ova sada su potpuno dve različite osobe. Korigovala sam ishranu i volim da lažem da vežbam, iako to vrlo retko činim, ali to su neke stvari koje delim sa pratiocima. Recimo imala sam i katastrofalne probleme sa licem, mnogo sam se potrudila da bude danas ovakvo kakvo je. Dohvatio me je između ostalog i pubertet, stoga pokušavam da devojkama objasnim da su bubuljice normalna stvar - rekla je Đina tokom gostovanja u jednoj emisiji, a prenosi "Blic".

Đina važi za jednu od najlepših ćerki domaćih javnih ličnosti, što dokazuje iznova i iznova, svakom novom objavom na svojim profilima na društvenim mrežama.

Tako je nedavno podelila fotografije na kojima pozira u belom bodiju, gde je istakla svaku svoju oblinu, a kako bi dodatno podigla temperaturu ona je raskopčala farmerke i malo ih spustila, pa je tako pokazala nage bokove.

(Telegraf.rs)

Video: Đina Džinović radila kukove, ali joj se istopili

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA