Vreme čitanja: oko 3 min.

Sajsi je u trudnoći pešačila minimum 10.000 koraka: Reperka otkrila razlog, pa se obratila budućim mamama

Vreme čitanja: oko 3 min.

"Trudna sam nastupala i radila sve vreme, ali slušala sam svog endokrinologa", istakla je ona

  • 0
Sajsi MC Sanja Vučić promocija Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Reperka Ivana Rašić, poznatija kao Sajsi MC nedavno se ostvarila u ulozi majke, ali njena karijera to nije "osetila".

Ona je sve vreme radila i nizala uspehe, a poslednji u nizu jeste duet sa Filarijem.

- Prezadovoljni smo pesmom. Inovativna je, zabavna i brza. Saradnja sa Filarijem mi je jako prijala. Dugo nisam radila sa nekim ko je toliko mlad, dosta je mlađi od mene, tako da mi je saradnja predstavljala uživanje, on je predivan - rekla je oan.

Filari je istakao da su njih dvoje najveće veštice na estradi.

- U, sviđa mi se, ali u isto vreme sam i vila. Dobra sam, ali ako me diraš, onda sam babaroga - otkrila je ona.

Sajsi je priznala šta nju može da izbaci iz takta.

- Ne puno stvari. Stvarno se trudim da ne pokažem nikome kada me nešto izvede iz takta, a kada me nešto iznervira i razljuti, ne želite da znate kako to izgleda - otkrila je ona.

Sajsi se dotakla i teme majčinstva.

- Prija mi, naravno, to je stvarno predivno. Beba je dobro, raste, sada već ima osam meseci. Pratim je kako se razvija, počela je da komunicira. Nije više beba koja samo spava. Sve mi je to predivno. Još nije prohodala, a ni progovorila, ali uči, guče, to je preslatko - istakla je popularna reperka.

Reperka je u rekordnom roku nakon trudnoće vratila liniju, a sada je otkrila i kako joj je to pošlo za rukom.

- Istina je da mi je trudnoća bila takva da sam stvarno mogla da radim šta god. Trudna sam nastupala i radila sve vreme, ali slušala sam svog endokrinologa koji mi je rekao da svakog dana moram da pešačim 10.000 koraka. Buduće mame, to treba da znate - otkrila je reperka.

Ipak, raditi u trudnoći nije lako.

- Jeste, jako je teško, ali moja volja je jača od svake teškoće. Bilo mi je jako bitno da ne izgubim sebe zato što je ovo što radim zapravo 98 odsto mene, zbog toga mi je bilo bitno da ne napravim nikakvu pauzu. Čak nisam imala ni porodiljsku pauzu, jer je meni psihički bilo veoma bitno da nastavim da radim, uz cenu da ću biti preumorna, ali to je ono što sam ja htela. Spavam kad stignem i ne bih mogla ništa od toga da postignem da nije moje mame koja je sa njom. Ovo je jedna velika istina – ovo sve ne može jedna osoba da radi. Naravno, kada bi morala, mogla bi, čovek može sve, ali meni da nema mame, ne bih mogla da vodim karijeru - istakla je ona.

Sajsi je priznala da od svoje majke nije dobila nijedan saveti, iako su veoma bliske.

- Nije stigla ništa da mi kaže jer smo odmah krenule u akciju: flašice, mleko, dojenje... Popularna reperka je jedna od retkih žena sa javne scene koja je otvoreno pričala i o lošim stranama trudnoće i majčinstva. Prošla je kroz trudničku i postporođajnu depresiju i javno govorila o tome da ipak nije sve tako bajkovito kako ostale poznate mame to predstavljaju - otkrila je ona.

Reperka je otkrila i šta joj najteže pada.

- Sada mi najteže pada kada nisam sa njom. Mislim da nisam ni ja dovoljno govorila o tim manje lepim stvarima. Nisam ja ništa posebna po tom pitanju, ali razumem da žene ne žele da govore o tome. Ja biram da govorim zato što je meni bitno da podelim to sa ljudima, ali ne želi svaka žena da podeli tu svoju intimu. Volela bih da odradim jednu radionicu i kažem: "Okej, ljudi, mnogo je teško! Hajde da zapalimo ceo grad!" - otkrila je ona za Blic.

(Telegraf.rs)

Video: Sajsi MC trudna! Mesecima krila lepe vesti

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA