≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Prati me 24 sata!" Ruška Jakić doživljava šokantnu stvar, ljudi u neverici zbog detalja agonije

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Razmišljala sam da li da ga tužim, ali ako sam ja jedini prozor u svet za njega i ako mu kroz mene živi neki svoj život, neka mu - rekla je Ruška

  • 0
Miroslav Lazanski sahrana Foto: ATA Images

Ruška Jakić odustala je od planirane tužbe protiv osobe koja se predstavlja kao ona na društvenim mrežama.

- Ja sam se prvo ljutila što neko drugi odgovara u moje ime, jer ja nemam svoj profil. Međutim, ja ne znam, on mora da provodi dane i dane da bi sada donosio da sam gostovala kod tebe. Znači, on prati mene 24 sata. Pojavljujem se svuda i svi su mu komentar dobri. Razmišljala sam da li da ga tužim, ali ako sam ja jedini prozor u svet za njega i ako mu kroz mene živi neki svoj život, neka mu - rekla je Ruška.

- Ali kažem ti, prati, zna gde sam bila, čak je pronašao nešto što je meni potpuno nejasno. Pred 25 godina, kad sam gostovala kod Minimaksa, ima slika, ja i onz Ja sam izgovorila rečenicu: "Ne volim supu iz kesice, ne volim košulje koje se ne peglaju, ne volim decu koje se ne vaspitavaju, i ne volim se*s na eks." Odakle je on to izvukao? - pita se Ruška.

- Nemam pojma. Možda se jednog dana upoznamo. I ja sam znatiželjna da vidim ko je taj koji sve prati - zaključila je gostujući u emisiji na Kuriru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA