≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Imala sam hitnu operaciju, doktor mi je rekao da zoru ne bih dočekala": Zorana Pavić prošla kroz pravi pakao

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Želela sam ovo da ispričam kao upozorenje i savet svima", rekla je ona

  • 1
Zorana Pavić Printskrin: Premijera

Pevačica Zorana Pavić poznata je kao neko ko ne priča često o privatnom životu, međutim, sada je otkrila sa kojim poteškoćama se suočila.

Naime, pevačica se susrela sa ozbiljnim zdravstvenim porblemom zbog čega je imala operaciju.

- Ja sam jako neodgovorna prema sebi samoj. Pre par meseci sam završila na operacionom stolu.Operisali su mi slepo crevo, bukvalno su mi spasili život. Navikla sam da na nogama rešavam razne stvari. Čak sam i pevala u jako lošem stanju. Bila sam na jednom koncertu u Gračanici kada mi je bilo tako loše a ja to nisam pokazivala. U toku koncerta mi je pozlilo i samo što se nisam srušila - rekla je ona.

Zorana je otkrila i šta joj se nedavno desilo.

- Bila sam na Zlataru sa prijateljima. Takve bolove koje sam tamo osetila, nikada u životu nisam doživela. Mislila sam da sve to ima veze sa koronom koju sam preležala, pankreas mi je oštećen. Mislila sam da je to to... Kada sam uradila ultrazvuk u Beogradu, odmah nakon toga, ništa se nije videlo. Onda sam došla sutra dan i uradila sam ostake analize, rezultate su bili katastrofa. Znali smo da nešto u meni tinja i postoji nešto što nije dobro. Svi su bili na zadatku, obavili su svoje poslove odgovorno, ali im nije bilo jasno zašto su takvi rezultati - istakla je pevačica.

Ipak, usledila je hitna operacija.

- Kada sam uradila skener, rekli su mi da hitno moram na sto i operaciju. Ja sam tada rekla da moram se sredim. Potpisala sam da izađem iz bolnice da pokupim svoje stvari sa sobom i higijenski ispoštujem sve. Uradila sam to na svoju odgovornost. Dogovor je bio da dođem sutra...ali mi toliko nije bilo dobro, da su me tu noć odmah odvezli u bolnicu kada sam i operisana - dodala je ona.

Ipak, Zorana je imala veliku sreću što se odmah javila lekaru.

- Kada sam došla sebi, doktor mi je rekao da mi je slepo crevo puklo, te da zoru ne bih dočekala. Želela sam ovo da ispričam kao upozorenje i savet svima, da je kontrola i odlazak kod lekatra jako bitan...da ništa ne treba trpeti i misliti da će proći samo od sebe, zaključila je ona - rekla je Zorana u emisiji "Premijera".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tihi

    27. novembar 2023 | 08:01

    Tacno. Sto puta me je nesto bolelo i brzo prolazilo. Ali moze nekad i da zaboli i da ne prodje samo od sebe, a zivotno opasno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA