Vreme čitanja: oko 1 min.

Glumica Tamara Krcunović za Telcast: Slobodan dan koristim za bindžovanje serija

Vreme čitanja: oko 1 min.

Gost najnovije epizode Telcasta, podkasta kompanije Telekom Srbija – jednog od tri najbolja u kategoriji tehnologije – bila je naša poznata glumica, Tamara Krcunović

  • 0
Glumica Tamara Krcunović Telcast Foto: Promo

Sa autorkom i voditeljkom Minjom Miletić, ona je razgovarala o odrastanju, filmu, pozorištu i kako tehnologija oblikuje glumačko iskustvo.

U svojoj karijeri igrala je u mnogim srpskim i francuskim filmovima i serijama, a domaća publika je dobro upamtila po ulogama u "Ubice moga oca", "Južni vetar", "Vojna akademija", "Urgentni centar" i drugim.

Kako kaže, pristup glumi u pozorištu je drugačiji nego na filmu, a aplikacija "Zoom" pomaže joj za tekstualne probe sa kolegama. Društvene mreže koristi za promovisanja svog posla i pružanje podrške poput one koju je pružila koleginicama Mileni Radulović i Ivi Ilinčić.

Svoje slobodne dane rado koristi za bindžovanje serija, jer voli da odgleda epizode u jednom dahu.

Tamaru Krcunović u najnovijoj epizodi Telcasta možete pogledati i poslušati na Jutjub kanalu Telekoma Srbija, kao i na platformama Spotify, iTunes, Deezer, podcast.rs, Apple podcast i Google Podcast-u.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA