Najvrelija Hrvatica nikad ne bi bila s muškarcem koji praktikuje "ništa pre braka": "Pa, nismo u praistoriji!"

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Otkrila je kako gleda na prevaru, kako bi reagovala ukoliko bi je partner nazvao imenom druge devojke, a na muškarce koji spadaju u one praktikuju "ništa pre braka", smatra da bi prvo trebalo upoznati nekoga u potpunom smislu, pre nego što se stupi u brak. Kako je istakla, taj neko mora da paše, jer nismo u praistoriji.

Hrvatska pop pevačica Lidija Bačić Lille je u žiži javnosti ovih dana, jer je otkrila kako gleda na prevaru, kako bi reagovala ukoliko bi je partner nazvao imenom druge devojke, a evo šta misli o muškarcima koji praktikuju "ništa pre braka".

Lidija je ovako opisala prevaru u vezi za 24 sata.hr:

- E sad, nikad ne reci nikad! Do sad se to nije dogodilo, tako da ne mogu reći.

A ovako ukoliko bi je partner nazvao drugim imenon:

- Ah... To bi bilo krvi! Pa, bila bih sigurno u šoku. Stalo bi sve! Molim? Šta?... Nije se nikad dogodilo, ali zamisli da se dogodi... Sve bi stalo i više se nikad ne bi ni čuli ni videli. Katastrofa!

Pevačica je navela i da ne bi volela da bude u vezi sa dečkom koji praktikuje "ništa pre braka".

- Pa, ne... Mislim, moraš upoznati u potpunom smislu tu osobu pre nego stupiš u brak. Da vidiš da ti paše, mislim ono, pa ne živimo, čoveče, u praistoriji nekoj!

Lille je godinama važan akter na hrvatskoj sceni.

U muzici je, kako je objasnila jednom u razgovoru za CDM, sve stvorila sama, korak po korak, a da se takav pristup isplatio jasno pokazuje to što postaje sve popularnija van granica domovine, pa tako i u Crnoj Gori.

- Ulagala sam u sebe i pesme, gradila svoju priču i došla do pozicije u kojoj sam sada. Zadovoljna sam, ali to je tek početak, od mene očekujte još puno toga, još i veće domete. Drago mi je da Crna Gora i region prepoznaju moj rad, to je za malu curu iz Splita veliko zadovoljstvo. Za sve su zaslužni dobar glas i pjesma.


(Telegraf.rs)

Video: Sloba Radanović ispoštovao stari narodni običaj: Detetu mazao stopala belim lukom na Božićne poklade

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boža zemunac

    28. novembar 2023 | 17:04

    Pileći mozak. I oni imaju svoju Jelenu Karleušu.

  • Darosava

    28. novembar 2023 | 16:05

    Paše ćero i od 10, ali treba biti dobar tehničar. Sve zavisi od osobe a ne od organa. Slabo si obaveštena. To je aparat za razmnožavanje a suvih krastavaca imaš na svakom koraku kao i salatu bez začina.

  • Tole

    28. novembar 2023 | 15:45

    Možda bi i bila,da ispunjava uslov...😅

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA