≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Brutalna poruka JK svima koji vređaju žene zbog godina: "Ćelava glava, mlitav... i promaja na računu!"

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jelenu uzrujava kada muškarci dele ružne komentare na osnovu godina, pa se tako putem svog Instagram naloga upravo njima obratila i poručila im jaku poruku

  • 18
Jelena Karleuša Instagram/karleusastar

Pop diva Jelena Karleuša oštrom porukom se obratila svima koji se usuđuju da žene vređaju zbog godina, pa im upućuju neprimerene komentare jer imaju preko 40.

- Svaki put kada me neko uvredi zato što imam 45 godina, ja smršam još 100 grama. Od bola u... Svaki put kada neko kaže da su žene 'babe' sa 45, meni se izrazi još jedan trbušnjak, a d*pe mi se popne za centimetar. Svaki put kada neko kaže da su žene stare u 45 godina, ja budem još mlađa i brutalnija prepi*ka! Svaki put kada neko kaže da žena sa 45 ne treba da slika "s*se i du*e" ja pokažem k**** od 45 centimetara. Tražili ste, gledajte! Ne vređajte žene zbog godina da ne bi počele da vređaju muškarce zbog mlitavog k****, ćelave glave, pivskog stomaka i promaje na računu već sa 30! One tada obično nađu dečka od 20 godina koji tu ne vidi nikakav problem, naprotiv! - napisala je Jelena i stala u odbranu žena koje su meta uvreda i prozivki.

Inače, u poslednje vreme brojni su komentari na račun Jeleninog izgleda, gde većina smatra da je pevačica smršala i da nikada bolje nije izgledala.

Jelena je proteklog vikenda nastupala u jednom klubu u Švajcarskoj gde je publiku svojim stajlingom i izgledom ostavila bez teksta, a snimci sa pomenutog nastupa brzo su postali viralni.

(Telegraf.rs)

Video: Karleuša: "Vreme je to koje na kraju pokaže da sam ja bila u pravu"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 💯jko™

    28. novembar 2023 | 14:01

    Sa takvim rečnikom možeš pravo na mesto ministra kulture. Za sastav kabineta predlažem da angažuješ ove intelektualke iz 'Elite'. Miljana Kulić recimo može da ti bude sekretar kabineta.

  • Nenad

    28. novembar 2023 | 14:03

    Sve ovo sto si rekla je bespomocna kontra..al ti jos uvek imas 45 g i cinjenica je da matoris

  • Гаргамел

    28. novembar 2023 | 14:36

    Све што је навела, одрадио јој је естетски хирург...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA