Milan Milošević povezao ženu s bebom na auto-putu: Dete je bilo lutka, zamalo da ga opljačkaju na staru foru

 
N. L.
N. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Voditelj se nakon svega i oglasio i otkrio da nije verovao da se takve, gotovo filmske pljačke dešavaju i kod nas, ali da je bio potencijalna žrtva ozloglašene grupe

Voditelj Milan Milošević pre nekoliko dana našao se na meti ozbiljne pljačkaške grupe na auto-putu, ali je pukom srećom izbegao problem.

Milan je mogao da bude žrtva prevare, tačnije razbonika koji tipuju putnike na naplatnoj rampi kod Smedereva.

Naime, Milan je bio na slavi kod prijatelja i kada je krenuo za Beograd povezao je jednog poznanika, na njegovu veliku sreću.

Kada je stao na naplatnu rampu prišla mu je devojka koja je držala bebu u naručju, što je zapravo bila lutka zamotana u ćebe. Kroz suze ga je pitala da li može da je poveze, jer mora dete da vodi kod lekara.

Milan Milošević Printskrin: RTV Pink

Voditelj je najpre dozvolio, ali taj drug koji je bio sa njim, počeo je da histeriše i tera devojku iz kola. Milan je bio šokiran i rekao mu da prestane, dok je on govorio da će odmah zvati policiju i uzeo telefon. Ona je tada izletela iz auta i krenula da trči ka jednoj pumpi.

Milanu je tek posle drug ispričao o kakvoj prevari se radi.

Devojka sa bebom u naručju zaustavlja automobile i moli da je odvezu za Beograd, jer vodi dete kod lekara, a zatim ih na auto-putu presreću razbojnici koji su sa njom u dilu i pljačkaju vozača, te mu oduzimaju i kola.

- Nije mi se desilo ništa strašno, hvala Bogu, ali sve je to istina. Meni to deluje kao neka filmska radnja, međutim, dešava se i kod nas. Koliko sam čuo, uhvatili su te prevarante, ali moramo uvek da budemo oprezni - poručio je Milan za "Star".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Đ

    29. novembar 2023 | 12:47

    Kako je smešno kad čovek srednjih godina se trudi svim silama da izgleda kao mladić od dvadeset, kvarcovanje ,šminka i verovatno i depilacija.

  • Mića

    29. novembar 2023 | 12:32

    Njemu se stalno nešto dešava filmsko uvek ima razlog za suze🤣

  • Nataša

    29. novembar 2023 | 14:27

    Moja baba bi meni rekla kad nešto izmisliim "iskrivio ti se nos". Čini mi se i Milanu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA