Vreme čitanja: oko 1 min.

Stefan Karić raskinuo s devojkom? Jednim potezom dokazao da je slobodan, a ovako je reagovao na naše pitanje

Ekipa Jetseta

Vreme čitanja: oko 1 min.

Karić obrisao sve slike

  • 9
AmiG Show Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bivši rijaliti igrač Stefan Karić nije krio ljubav i sreću sa novom izabranicom koju je predstavio na svom profilu na Instagramu i činilo se da je prava, da će se skrasiti pored nje.

Stefan i Andrea se nisu razdvajali jedno od drugog, bili su na luksuznom putovanju gde se videlo kako uživaju, objavljivao je slike s njom, čak je osvanula i fotografija na kojoj Karić drži Andreinu ruku, a u prvom planu je bio prsten, te su mnogi pomislili da je došlo do veridbe, što je bivši zadrugar demantovao.

Međutim, na Stefanovom profilu na Instagramu je ostao samo jedan video, obrisane su sve fotografije i objave koje su bile na pomenutoj društvenoj mreži, a njegovi pratioci spekulišu da je došlo do raskida i da je na njihovu ljubav stavljena tačka.

On se još uvek nije oglašavao ovim povodom, a kada ga je naša ekipa kontaktirala, rekao je da trenutno ima obaveze i da ne može da razgovara.

(Telegraf.rs)

Video: Snimao se u besnom "poršeu": Karić ne prestaje da provocira

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA