Vreme čitanja: oko 1 min.

Suzana odgovorila na spekulacije da zbog svađe nisu došli kod Brene na slavu: Živim stvarni život, to je tako

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Zar je bitno koga pratim ili ne? Ne bavim se svojim profiom, nisam toliko aktivna", kazala je Suzana

  • 0
Lepa Brena i Boba,Suzana i Saša Popović Foto-kolaž: Nikola Tomić, Antonio Ahel/ATAImages

Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović pre nekoliko dana, 21. novembra, proslavili su krsnu slavu na koju se, na iznenađenje mnogih ove godine nisu pojavili njihovi kumovi, Saša Popović i Suzana Jovanović.

Naime, sve su češće spekulacije u poslednje vreme da Popovići i Živojinovići nisu u dobrim odnosima, te da zbog toga nisu ove godine bili kod njih na slavi, kao i da se ne prate na društvenim mrežama, iznervirale su pevačicu i suprugu kreativnog direktora "Grand produkcije".

Sada se oglasila i Suzana, koja je prvo otkrila zbog čega ne prati Brenu na Instagramu, što je mnogima znak da nešto nije u redu u njihovom odnosu.

- Nemojte, molim vas, meni Instagram ne znači ništa, ja živim stvarni život, ne virtuelni. Zar je bitno koga pratim ili ne? Ne bavim se svojim profiom, nisam toliko aktivna - kazala je Suzana u jednom dahu.

A, na pitanje zašto Brena, koja se ipak bavi društvenim mrežama ne prati nju na Instagramu, Suzana kaže:

- Samo da vam kažem, Saša i ja smo porodični, veoma smo tradicionalni i požrtvovani ljudi i sa Brenom i Bobom se privatno družimo, a te virtuelne stvari nas ne zanimaju. Mene ne zanima da li me neko prati ili ne prati, ko mi je lajkovao i pogledao fotografiju. To me ne zanima - dodala je ona, a na naše pitanje o spekulacijama da su Saša i ona ljuti na Brenu i Bobu, te da zbog toga nisu bili kod njih na slavi, Suzana odgovara:

- Sada ću vam reći i znajte da će tako biti zauvek, mi smo kumovi, družimo se, poštujemo i volimo i to je tako, i biće. Slažemo se i tu nema nikakvih problema - kazala je Suzana za "Informer".

(Telegraf.rs)

Video: Piksi se načisto opustio dok mu Brena peva na uvce

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA