≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jovana Jeremić pokazala kako uživa sa 14 godina starijim biznismenom: Objavila prvu sliku, drži ga za ruku

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

I bez obzira što je to izjavila pre samo nedelju dana, voditeljka nije odolela, a da javnosti ne pokaže pa makar delić imućnog čoveka s kojim je

  • 15
JOVANA JEREMIĆ Foto-kolaž: Instagram/jeremicjovana

Voditeljka Jovana Jeremić nedavno je otkrila da imao 14 godina starijeg emotivnog partnera, biznismena, kojeg krije od javnosti, a kojeg je sada, pa makar deo njega i pokazala.

Naime, o misterioznom muškarcu prvi put je progovorila nedavno, kada je otišla na svdbu njegovog sina, a pre toga izjavila da je prvi put našla moćnijeg muškarca od sebe. Identitet svog partnera krije, ali često ističe da od njega dobija skupocene poklone i divne znake pažnje.

I bez obzira što je to izjavila pre samo nedelju dana, voditeljka nije odolela, a da javnosti ne pokaže pa makar delić imućnog čoveka s kojim je.

Jovana je objavila fotografiju na kojoj se drži za ruku sa imućnim muškarcem, koji je u odelu, sa skupocenim satom na ruci, ali ipak ništa više od ruke nije želela da pokaže.

- Kad vas čini potpunim, e to je ljubav. Pun krug. Sve ostalo su neka vrsta interesa. Ovog ili onog - napisala je Jovana i dodala emotikon srca i lava.

Ono što je svima zapalo za oko je njen nakit, koji joj je poklonio upravo on.

Podsetimo, voditeljka je nedavno odlučila da zagolica maštu, pa je otkrila da je imućni gospodin stariji od nje 14 godina.

- Tačno je... Idem na venčanje sina jednog gospodina koji je meni jako važan u životu! On je 14 godina stariji od mene i konačno mogu reći da imam partnera. O tome ne želim još uvek javno da govorim, to je moje pravo. Ja kada volim jednog, on je centar mog sveta i univerzuma. Do sada je pokazao koliko je dobar prema meni... Vodi računa o meni i pokazuje koliko mu je stalo. Svi muškrci pre njega su bili slabići... Ovo je onaj pravi. Do sada nisam imala jačeg muškarca od sebe - otkrila je voditeljka u emisiji "Premijera".

(Telegraf.rs)

Video: Lateks, čipka i škorpija preko lica: Jovana u vrelom stajlingu poručila "Nas uspešne mrze gubitnici"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA