≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ovo je moja humanitarna pomoć tebi": Jelena žestoko udarila na Nućija, pa sve javno obelodanila

S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ovaj čovek ima nadimak Nući, da objasnim ljudima koji ne znaju ko je", napisala je JK

  • 15
Jelena Karleuša reper Nucci Nući Foto-montaža: Nikola Anđić, Kobra

Jelena Karleuša ponovo je zaratila sa treperom Igorom Panićem Nućijem, nakon što mu je brutalno odgovorila na prozivke koje joj je uputio u jednom intervju.

Naime, ona je objavila stori na kojem je treperu poslala jasnu poruku, jer kako kaže, stalno je pominje.

- Zato te nema nigde ni u top 5 da te neko sluša, prijatelju. 'Ajde ti lepo sjaši s' mene, ne vadiš me iz usta mesecima. Nikada ti ime nisam spomenula. Shvati ovaj odgovor kao moju humanitarnu pomoć tebi i tvojoj nepostojećoj karijeri. P.S. Ovaj čovek ima nadimak Nući, da objasnim ljudima koji ne znaju ko je - napisala je JK na "storiju".

Inače, Nući je nedavno istakao da se oseća prozvanim od strane Jelene, te je bio primoran u više navrata da joj odgovori.

- Osetio sam da je momenat da odgovorim, a to sam uradio zato što me je spominjala, direktno ili indirektno - prenosi Informer.

Jelena Karleuša Printskrin: Instagrak/karleusastar

Podsetimo, cela drama je krenula kada je Jelena tokom jednog gostovanja uvredila Nućija.

- ...Na primer neki Lil Miks ili Pil, Lil Piks, neki novi izvođač ima milijardu pregleda i na Jutjubu, Spotifaju i gazi neku Bijonse, ali Bijonse krene na turneju i u prvih mesec dana prijavi zaradu od 1,6 milijardi dolara, a sledeće godine taj Lil Piks, Nući, Ćući ne postoji - pričala je ona za K1, na šta je on na svom Instagramu odreagovao rečima:

- Šta njake ova Karli?

- Ova Karli (velikim slovima treba da pišeš moje ime indijancu) "njake" po tebi što ne možeš da prodaš 100 karata za koncert i trajaćeš do isteka ovog storija, a komentarišeš mene! Saberi se! Da nije malog Vojaž, bila bih još konkretnija nego mi je mali simpa. Idi deli karte po školama i radi za 100 evra koje ti kao robu daju kvazi menadžeri - uzvratila je Jelena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Еванђелина

    30. novembar 2023 | 13:46

    Види, Карли, није фазон помињати Бијонсе, фазон је да ти САМА покажеш да,си ,,алфа" , знчи,концерти, турнеје, пуне арене и стадиони, е тако би могла нешто, овако, каријера ти се свела на сликање голе задњице и препуцавања по друштвеним мрежама и медијима!!

  • Lslc

    30. novembar 2023 | 12:47

    Sta trabunja ova, prvi nema taj broj pregleda, drugo ni broj karata o kojima prica ni ona ne moze prodati vise od njega, sto se turneja tice ni ona ih nema, ni turneje, ni neke koncerte, a da nisu ppd pokroviteljstvom znamo vec koga...

  • Đuro

    30. novembar 2023 | 12:58

    Brutalna plastikara. 🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA