Vreme čitanja: oko 1 min.

"Lavicama samo niz dlaku, obrnutno ne valja...": JK kolegama dala uputstvo kako da se ponašaju prema njoj

Vreme čitanja: oko 1 min.

"To želim, to volim, to je logično", poručila je ona

  • 11
Jelena Karleuša Foto: Instagram/karleusastar

Jelena Karleuša se jutros probudila i odlučila da postavi neke "granice".

Ona je objavila stori koji je bio jasno upućen njenim kolegama, a u kojem je jasno da do znanja  kakvo ponašanje ne tolariše.

- Raznim Crnim Ku*cima i Palcima, Kurtama Murtama, Nućijima, reperima, treperima, početnicima raznih fela, dajem prijateljski savet! Ako vam je potrebna reklama, pametnije je da me lepo pohvalite, logično i opravdano. Zauzvrat ćete dobiti i moju lepu reč, podršku i reklamu zlata vrednu.

Nikakvo odgovaranje meni, nikakvo ku**enje, ništa, to ne volim. Vaša jedina šansa da malo potrajete u šou bizu je da budete dobri! Inače, od muzičke karijere mrka kapa! Znaci oš! Opaljivanje šlihta - poručila je ona

- To želim, to volim, to je logično i to tako treba u našoj bajci o kraljici i patuljcima! Inače jedete otrovnu jabuku i nije vam dobro. Čemu to? Jednostavno je... lavicama samo niz dlaku... Obrnutno ne valja.. - istakla je Jelena.

Inače, Jelena je jutros objavila Instagram stori u kojem je isprozivala Nućija.

- Zato te nema nigde ni u top 5 da te neko sluša, prijatelju. 'Ajde ti lepo sjaši s' mene, ne vadiš me iz usta mesecima. Nikada ti ime nisam spomenula. Shvati ovaj odgovor kao moju humanitarnu pomoć tebi i tvojoj nepostojećoj karijeri. P.S. Ovaj čovek ima nadimak Nući, da objasnim ljudima koji ne znaju ko je - napisala je JK na "storiju".

Inače, Nući je nedavno istakao da se oseća prozvanim od strane Jelene, te je bio primoran u više navrata da joj odgovori.

- Osetio sam da je momenat da odgovorim, a to sam uradio zato što me je spominjala, direktno ili indirektno - prenosi Informer.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рус

    30. novembar 2023 | 15:13

    Ja ne znam čemu ovo prepisivanje tekstova sa društvenih mreža. I zar se za to plate dobijaju..

  • Mira

    30. novembar 2023 | 14:41

    Ova odavno zivi u bajkama,doduse bez patuljaka i td...

  • isfrustrirana ženturača

    30. novembar 2023 | 15:59

    koju ni fudbaleri neće da rendaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA