Vreme čitanja: oko 1 min.

"Nije oprala posteljinu od ulaska i štrokava je totalno": Kačavenda uputila oštre reči učesnici rijalitija

Ekipa Jetseta

Vreme čitanja: oko 1 min.

Milena Kačavenda nije učesnike štedela na rečima, pa je tako otkrila ko stalno pije iz iste flaše, a po jednoj učesnici je žestoko oplela

  • 0
Milena Kačavenda i Snežana Jovičić Foto-kolaž: Marko Jovanović

Učesnica rijalitija Milena Kačavenda otkrila je da je muškarci u kući mnogo više cene od žena, kao i da su mnogo pedantniji od pripadnica lepšeg pola.

A ono što je sve šokiralo, je to da je ona je tokom svog izlaganja pomenula i da u kući postoji osoba koja nije promenila posteljinu od ulaska.

- Ja nikoga ne mrzim, ali ja samo vidim muškarce da čiste po kuhinji. Što se tiče garderobera i kupatila muškarci su mnogo uredniji, po ponašanju su isto mnogo mirniji i dostojanstveniji. Ja u mnogim odnosima budem na muškoj strani, ali kad su konflikti u pitanju ja uvek odbranim ženu čak i ako je kriva, ali u ovim situacijama kad je nešto neodbranjivo ne mogu da stanem na njihovu stranu - rekla je Kačavenda, pa nastavila:

- Ja ne znam ko je ove devojke vaspitavao, ja nikad nisam nosila uske haljine, sve devojke su ovde uredne oko svog kreveta, ali to nije dovoljno. Ja nikad nisam videla Predsednika da je bilo šta oprao ovde, stalno pije iz iste flašice, a Sneža nije oprala posteljinu od kako je ušla ovde, ni periku ne pere, šminka se katastrofa, štrokava je totalno.

Nedavno se oglasila Snežanina rođena sestra, Dragana Jovičić, pa otkrila kakva je Snežana zaista:

- Da li želite da vam otkrijem ko je Snežana?! Ta koja je dobila sve od dede, sve to isto je i rasprodala! Tatu je izbacila iz kuće, ja tamo nemam pristup, a baba živi sama, više gladna, nego sita. Ostavlja je bez televizora i hrane, bila je kod mene u Smederevu par dana da se oporavi, jer je gotovo bila pred umiranjem. Ona je dementna i ne sme da bude sama. Darjan i Snežana su držali restoran u Smederevu, a prodavali su tuđ nameštaj. Polako, oglasiće se i tata, pa će se saznati istina o njoj.

(Telegraf.rs)

Video: Milena Kačavenda brutalno oplela o kumi pred "Elitu"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA