≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Ko kaže da ga pare i slava nisu ponele taj laže": Darko udario na kolege, pa istakao da "ne postoji osoba"...

Ekipa Jetseta

Vreme čitanja: oko 2 min.

Darko je nedavno govorio o slavi koja ume da "ponese".

  • 0
Poznati aerodrom Darko Lazić Foto: Kobra

Pevač Darko Lazić je punih 14 godina na sceni, a proslavio se nakon učešća u četvrtoj sezoni takmičenja "Zvezde Granda", gde je i pobedio.

Darko je nedavno za "Grand" pričao o svojoj karijeri, ali i počecima. On se osvrnuo i na slavu koja ga je promenila, te istakao da je isti slučaj kod brojnih njegovih kolega.

- Svakako da me je popularnost ponela. Ja ću po hiljaditi put da kažem ovo, neka se kolege uvrede slobodno, ali svako ko kaže da ga pare i slava nisu ponele taj laže! Nekog ponese pa se taj nikad ne spusti na zemlju, a ima i nas koji se malo povratimo. Neko više poleti, neko manje, ali ne postoji osoba koju slava ne udari u glavu. To je moje najiskrenije mišljenje.

Iako sebe smatra dobrom osobom, Lazić je iskreno priznao da mu je trebalo nekoliko godina da shvati šta su mu prioriteti u životu:

- Mislim da sam sada dostigao neke godine u kojima sam našao svoj pravi put i svoju pravu ljubav. Našao sam osobu sa kojom se razumem, sa kojom mogu da ćutim i pre svega da budem potpuno iskren i otvoren. Mi ljudi mnogo grešimo što nekada odlučimo da sakrijemo i prećutimo neke svari, a iskrenost u braku i vezi je najbitnija stvar. Jedino tada ta osoba može da te razume i podrži. Ako te neko stvarno voli neće mu smetati što si u problemima ili dugovima, već će da te podrži i da ti pomogne da se izvučeš iz toga.

Otkako se udala za Lazića, njegova supruga Katarina je često na meti javnih kritika zbog navoda da je pevač varao svoje bivše supruge i devojke upravo s njom. Sve je to proteklo od njegove izjave u emisiji "Amidži šou", kada je rekao da je bivše varao sa Katarinom, pošto su se i čuli i viđali.

Kako je odgovarala na pitanja svojih pratilaca, jednog od njih zanimalo je da li je Lazić varao svoje bivše s njom.

- Jel Darko varao svoje bivše žene sa tobom? - glasilo je pitanje upućeno Kaći.

Kaća je ovog puta bila malo direktnija i otkrila da li je pevač varao svoje izabranice.

- Darko je imao samo jednu ženu pre mene i nju nije varao sa mnom. Sve ostale su bile devojke - odgovorila je ona.

(Telegraf.rs)

Video: Lazić "mjauče" dok gleda utegnutu Kaću

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA