≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

Surove reči Tijane Ajfon o Maji: "Oprostite mi moju ružnu prošlost, evo kad sam shvatila kakva je osoba"

E. J.

Vreme čitanja: oko 3 min.

- Maja i ja vodimo različite živote. Ona je i dalje u svetu rijalitija, ambicija - nula. Pokušavala sam da joj objasnim da nije život rijaliti, da treba da otvori nešto, salon... - rekla je Tijana Ajfon

  • 4
Maja Marinković, Tijana Ajfon Foto: M. P./ATAImages, Printskrin: Zadruga Official

Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, i Maja Marinković više nisu prijateljice.

To je jasno istakla Tijana, gostujući u emisiji Dalile Dragojević na RED Televiziji.

- Hvala ti na divnoj najavi, iako si veštica, nisam očekivala - počela je Tijana.

- Zašto mene svi moji gosti vređaju? - upitala ju je Dalila.

- Tijana, Majina drugarica... - nastavila je Dragojevićka.

- Ja ne volim kad mi neko daje epitet "drugarice Maje Marinković". Zna se ko je duže u medijima. Mi smo se družile... - počela je Tijana.

- Dobro, ona je sad u "Eliti", aktuelna je - rekla joj je Dalila.

- Tako samo i može (da bude aktuelna) - jasno je rekla Tijana.

- Kakao si? - upitala ju je Dragojevićka.

- Dobro, iako si me iskritikovala kako sam se obukla. Imam problem, imam mnogo posla u radionici, previše posla imam, nemam kad da sašijem sebi nešto - istakla je Tijana.

- Vidiš šta ti je život, izrađuješ haljine, na kraju nemaš haljinu da obučeš, dođeš u džemperu. Svi znamo da si se družila sa Majom, u jednoj mojoj emisiji si rekla da smatraš da ti je pravi prijatelj, srčano si se vezala za nju. Šta se desilo? - počela je temu Dalila.

- Nije me prodala, nije me izdala. Između nas nema zle krvi, nisu se desili uvrede, izdaje, Maja i ja vodimo različite živote. Ona je i dalje u svetu rijalitija, ambicija - nula. Pokušavala sam da joj objasnim da nije život rijaliti, da treba da otvori nešto, salon... - rekla je Tijana Ajfon.

 - Bila je presudna situacija kad mi se desila tragedija sa autom. Izašla sam iz policije, raspala se, pitala se da li će neko da me ubije. Ona me zove: "Bilal ovo, Bilal ono, šta ja da radim?", a meni zapaljen auto. Tad sam videla o kakvoj se osobi radi. Nije našla za shodno da mi se zahvali za sve ono što sam radila, tri nedelje se nismo videle posle Zadruge. Makar pokaži mrvicu poštovanja. Svaki put kad smo se viđale, videle smo se sa Bilalom. Poslala sam joj kilomentarsku poruku, da smo na dve strane života i da treba da se razdvojimo, a ona mi na to kaže: "Znaš šta sam jela danas?". Nisam ni očekivala da će da razume moju poruku. Došla je na RED ovde i izvređala me. Posle toga je sedela sa jednom osobom, koja je pričala ružno i o meni i o njoj. Očajan potez - istakla je Tijana.

Dalila ju je pitala treba li Maja da je se plaši, a Tijana se tada dotakla i Marka Đedovića.

- Ja se ne svetim. Evo, znala sam Đedovića još pre nego što je bio u medijima. Imali smo svađu, upropastio mi je život. Izneo je u javnost nešto što nije trebalo, mala zlica. Upropastio mi je vezu tada. Ali, eto, ja sam sa njim dobra. Ja sam njemu oprostila. Nikad mu ništa nisam namestila, to sad prvi put pričam. Nismo bili dobri dve, tri godine, a sad smo okej. Maja me nije prodala kao što je Marko, zašto bih pričala o njoj nešto ružno? Ali, oprostite mi ružnu prošlost... Ne bih kafu popila sa njom da mogu da vratim vreme - priznala je Tijana.

(Telegraf.rs)

Video: Tijana Ajfon nakon što su joj zapalili automobil

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA