Vreme čitanja: oko 1 min.

Iva Grgurić nema pojma ko su Milan Marić i Vuk Kostić, na pitanje o Slobi i intimnom odnosu šokirala: "Korpa!"

I. C.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hrvatska starleta ne zna ko su naši poznati glumci, ali bi zato sa fudbalerom Dušanom Vlahovićem - brak

  • 9
Iva Grgurić, Milan Marić, Vuk Kostić, Sloba Radanović Foto: Kobra, Tanjug/Jadranka Ilić, Antonio Ahel/ATAImages, Telegraf.tv

Starleta Iva Grgurić dobila je spisak frajera za koje je trebalo da se izjasni da li bi sa njima imala seksualni odnos, brak ili bi im dala korpu.

Tu je potpuno šokirala, pošto nije znala ni ko je Vuk Kostić, a ni Milan Marić, najpoznatiji glumci "mlađe postavke".

- Vladimir Tomović - ne, nije moj tip, definitivno! Bila sam s njim u rijalitiju, dobar dečko, ali - korpa! Vuk Kostić, ne znam ko je zaista, tako da mu ne dam ni brak, ni seks - korpa! Milan Marić... Da li ste vi normalni, ljudi, kao da ja znam te ljude? (smeh) Glumac, ne znam ga, korpa! Izvini, liče - smejala se Grgurićeva dok je ovo izgovarala.

- Sloba Radanović, volim njegove pesme, ali ne bih mu dala seks, a ni brak, nema teorijske šanse, s toga - korpa! Miloš Biković... E, sad ste me našli! (smeh) Ne bih baš ušla s njim u brak, ali mu ne dam "korpa", tako da znate već - istakla je starleta i namignula u kameru u emisiji "Lično sa".

- Aleksandar Mitrović, uh, ne! Ne sviđa mi se, nema pločice. Novak Đoković - brak! Mensur Ajdarpašić, joj, definitivno korpa! Dušan Vlahović... Brak - nasmejala se Iva Grgurić.

(Telegraf.rs)

Video: Iva Grgurić progovorila o slučaju Stefana Karića i nasilju nad Šavijom: Osetila sam i na svojoj koži

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlado

    1. decembar 2023 | 11:12

    Udala bi se za Vlahovica,definitivno.Znamo i zasto.Ali nije cula za Marica i Kostica.Ako naprave veliki novcani transfer,kao Vlahovic,udace se i za njih.Ko je ova?

  • ...

    1. decembar 2023 | 12:10

    A ko je ta Iva ,!??

  • Zorka

    1. decembar 2023 | 11:59

    Ne razume se gospođica u centimetre, ali se dobro razume u stranu valutu, što se obrazovanja tiče mozak prazan, nema ništa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA