Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je poruka koju je Anitina majka poslala Matei: Angelina joj užasno pretila, nije birala reči

S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Anitinoj majci je najviše zasmetalo to što Matea tvrdi da se čula sa Anitom putem video poziva, kao i da je videla Angelinu u kadru

  • 0
Angelina Stanojlović Anita Stanojlović Jovana Tomić Matora Matea Car Foto: Nikola Tomić, Kobra, ATA Images/Antonio Ahel, TikTok/23matea, Shutterstock

Majka Anite Stanojlović, Angelina veoma teško podnosi rat njene ćerke i Jovane Tomić Matore, a zbog informacija koje Matea Car stalno iznosi, pokušala je da stupi u kontakt sa njom.

Kako je Angelina otkila, ona je u više navrata zvala Mateu, međutim, ona joj je odbijala pozive, pa je bila primorana da joj pošalje poruku.

- Klošarko jedna, nemoj sa mnom da igraš rijaliti i da daješ izjave kako sam ja znala da se ti i Anita čujete i da sam videla da ste pričale na kameru, jer to nije istina, da ti ne bih je**la mamu u pi**u smrduljo odvratna. Ti si jedan ološ koji će platiti svaki moj stres i sve što sam ja doživela ni kriva ni dužna. Šta imaš rešavaj sa kim imaš, nemoj mene da uplićeš u svoje rijaliti igre, pi**o mala odvratna - napisala je Anitina mama Angelina, prenosi Pink.

Ipak, Angelina odgovor na ovu poruku nije dobila, već je isti završio u javnosti.

Anitinoj majci je najviše zasmetalo to što Matea tvrdi da se čula sa Anitom putem video poziva, kao i da je videla zadrugarkinu majku u kadru što je ona oštro demantovala više puta.

(Telegraf.rs)

Video: Evo kako danas izgleda porodična kuća Jovane Tomić Matore u Železniku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA