Vreme čitanja: oko 1 min.

Štulićeva bivša žestoko o njegovim prozivkama: "Tužno je kako može pasti toliko nisko s pismenošću"

E. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Snježana Banović odgovorila je na prozivke svog bivšeg partnera Džonija Štulića

  • 3
Snježana Banović i Branimir Štulić Džoni Foto-kolaž: M.M./ATA Images, Youtube/Petrovic Petar

Hrvatska pozorišna rediteljka Snježana Banović nedavno je objavila knjigu “Kronika sretnih trenutaka – Odlomci iz ludih osamdesetih” u kojoj je između ostalog progovorila i o svojoj emotivnoj vezi sa Džonijem Štulićem sa kojim je bila u vezi nekoliko godina.

Štuliću je to zasmetalo, pa se nedavno oštro oglasio povodom knjige.

- Niti sam ja ikada spominjao svoje veze u javnosti, pa ne bih ni sada da ne moram, pošto mi ne smeta toliko da drugi prave karijeru na meni, koliko ako se pritom služe neistinama da bi sebi, prostor nalazeći, dali na važnosti - napisao je između ostalog Štulić u oglašavanju.

U Štulićevom obraćanju, koje je gotovo nemoguće prepričati, muzičar ipak priznaje da je pročitao knjigu Snježane Banović.

- Pošto bez alata nema zanata, nabavih primerak njezinog plaćenog cinkarenja, i zaključih sa guštom kako od mene nije uspela doznati ama baš ništa, mimo rekla–kazala, što je nadoknadila lavinom svojih izmišljenih sra*a - rekao je Štulić, preneo je Index.hr.

Međutim, Snježana je rešila da odgovori na prozivke svog bivšeg partnera Džonija.

- Ja nisam pisala duboko o toj vezi, nego sam jednostavno iznela nekoliko za mene neizbežnih situacija, uglavnom duhovitih - rekla je rediteljka.

Snježana je odgovorila na konstataciju novinara da je dobila dugo, ogorčeno, dugo pismo, misleći na Štulićev odgovor.

- Nisam sve pročitala. To se ne da čitati, po meni. Ja to ne mogu čitati. Ne mogu jer mi je tužno kako jedan čovek, koji je napisao neke od najlepših stihova uopšte u istoriji jugoslovenske poezije, ne samo rok muzike, može tako nisko pasti s pismenošću. Mene je to rastužilo. Malo se odvojio od jezika, ne samo od ljudi - istakla je Snježana u podkastu "Zavidavanje".

Štulić je, kako se veruje, Snježani posvetio pesme "Život običnog tempa", "Jesi li sama večeras", "Volim te kad pričaš" i "Usne vrele višnje".

(Telegraf.rs)

Video: Juga mi fali kao i mlečni zubi: Jurica Pađen o muzici, Džoniju Štuliću, SFRJ i životu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA