≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Andreana Čekić angažovala Prijine autore: Pevačica uložila više od 100.000 evra u nove pesme

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pevačica je najavila povlačenje sa muzičke scene do albuma

  • 0
Nadica Ademov Damir milioner krštenje ćerke Andreana Čekić Foto: Mileta Mirčetić

Pevačica Andreana Čekić najavila je povlačenje sa muzičke scene do izlaska njenog novog albuma koji planira za februar mesec.

Ona je sada objavila set novih fotografija na kojima izgleda nikad provokativnije čime je samo najavila da će na novom albumu pored poznatog vokalnog kvaliteta ići i na kartu seksepila.

Čekićeva nije žalila novac kada su nove pesme u pitanju pa je tako izdvojila više od 100.000 evra kako bi angažovala Dejana Kostića autora koji je radio na poslednjem albumu Aleksandre Prijović.

Pevačica je za Telegraf potvrdila da je mnogo uložila u nove pesme te otkrila da je jedan od razloga zbog koga je kasnila sa albumom taj što je dosta finansijskih sredstava uložila u renoviranje kuće ali i nedostatak vremena.

- Već godinu dana najavljujem album, ali vrag je odneo šalu. Ulagala sam u porodični dom u Beču i sve sam dovela do perfekcije. Vreme sam gubila na sitnice van posla ali sam se opametila. Svi nastupi su mi puni, bogat sam čovek i finansijski ne zavisim od muškarca. Pored roditelja Andreanu Čekić je stvorila je i publika. Njima sam dužan ozbiljan album koji je pri kraju. Radujem se da vam ga najverovatnije predstavim već u februaru - rekla je Andreana za Telegraf.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA