Vreme čitanja: oko 1 min.

Hrvatski novinar pitao Priju da li bi bila čistačica, da nije pevačica: Njen odgovor je oduševio sve

J. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nakon koncerta, mlada muzička zvezda odgovarala je novinarima iz regiona na brojna pitanja

  • 17

Pevačica Aleksandra Prijović, nakon uspešnog prvog koncerta u Zagrebu, održala je konferenciju za novinare.

Na samom početku ona se osvrnula na manji incident koji se dogodio, kada je jedna devojka pokušala da se popne na binu, ali je obezbeđenje u tome sprečilo.

- Kao što to uvek bude na koncertima, momci iz obezbeđenja su rekli devojci da ne može da se popne na binu. Ja, kad sam videla da se to dešava, bilo mi je žao sto se nije popela i došla do mene. Ali, kada sam joj rekla "ajde dođi", više je nisam ni videla - rekla nam je Prijovićeva, koja je istakla da joj je veoma žao što je do toga došlo.

Konferenciji su prisustvovali mediji iz regiona, a jedan novinar iz Hrvatske postavio je Aleksandri pitanje čime bi se bavila da nije pevačica.

- Staviću te u jednu hipotetičku situaciju. Više puta si potvrdila da si fantastična pevačica, potvrde se samo nižu, a mene zanima da nisi pevačica, kako bi zarađivala za hleb? Kako bi preživljavala? Koji bi bio tvoj drugi plan? - pitao je novinar.

- Ja sam vrlo snalažljiva, da se ne bavim ovim poslom, sigurno bih našla nešto. Ali ovo je oduvek bio moj poziv, ja sam znala da ću biti pevačica, za mene ništa drugo nije postojalo. Mada mene dosta stvari zanima, tako da, sigurno bih se snašla - odgovorila mu je Priovićeva.

- Prošli put si mi rekla da voliš da čistiš po kući, eto, možda čistačica? - dodao je novinar iz Hrvatske, na šta je Aleksandra sa ponosom odgovorila.

- Volim. Što da ne? Čovek se snalazi kako zna i ume - rekla je kroz osmeh Aleksandra i oduševila sve. Celu konferenciju za medije poslušajte na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Prija ne može da zaustavi suze

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    2. decembar 2023 | 14:49

    A skola je bas merilo egzistencije... pogotovo ovde na Balkanu..... 90% vlasnika najjacih firmi nema neku bitnu skolu (diplomu)... ne zavisi skoro nista od diplome!

  • Smesko

    2. decembar 2023 | 18:18

    Penziju sam stekla radeci najteze poslove izmedju ostalog i kao cistacica.nisam neskolovana,imam srednju skolu ali zivot te ne pita sta ces da radis nego ti ponudi ono sto ima.kroz posao sam upoznala razne ljude i skolovane na visokim funkcijama i one manje skolovane ali sam uvek bila ponosna na ono sto radim i nikada nisam osetila nepostovanje ljudi.ako imas svoj stav u zivotu i ne dozvolis da te iko potcenjuje,onda si na pravom putu,bez obzira sta radis u zivotu

  • Stop fašizmu

    2. decembar 2023 | 16:18

    ovo je bilo rasisticko pitanje da li bila cistacica, mislim da mozete pretpostaviti sta je iza za svega jer zna da prija ima romsko poreklo a ona je velika i odgovorila je sjajno i poklopila stetocinu na planeti koji je se dobro prikriva

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA