Vreme čitanja: oko 2 min.

Jedan suprug nestao bez traga, a drugi je ubijen na pragu kuće: Ovo su sve tragedije Cece Kitić

Vreme čitanja: oko 2 min.

Danas je preminuo njen bivši muž Milan Magić

  • 0
Ceca Kitić Printskrin: TV Pink

Nekadašnji učesnik rijalitija "Parovi" i bivši muž rukometašice Svetlane Cece Kitić, Milan Magić, je preminuo. 

Najbolja rukometašica Srbije ovim povodom oglasila se na svom Fejsbuku i oprostila se od njega.

- Poslednji pozdrav Milane, neka te anđeli čuvaju. Iskreno saučešće porodici Magić - napisala je Ceca Kitić uz opis da se oseća tužno.

Iako se od njega razvela 2014. godine, nakon izlaska iz rijalitija, očigledno je da je Ceca ostala u dobrim odnosima sa bivšim suprugom.

Inače, on je bio njen četvrti muž, a skoro sve njene ljubavi završile su tragično.

Prvi put se udala za fudbalera Blažu Sliškovića i to sa 19 godina, a bili su u braku samo četiri meseca. Razveli su se, kako je rekla, zbog njegove posesivnosti.

Godinu dana kasnije, Ceca se vratila srednjoškolskoj ljubavi, rukometašu Draganu Dašiću. Venčanje je održano 1982. godine, a iste godine su dobili i sina, kom su dali ime Nikola.

Kad je shvatila da nema podršku supruga, Ceca se razvela od njega, piše Alo.

1988. godine stala je na "ludi kamen" sa Goranom Bogunovićem, sportskim menadžerom. Te godine dobili su i ćerku Maru, a kako je ispričala i od njega se razvela zbog posesivnosti. Šest meseci nakon razvoda saznala je da je otišao u Budimpeštu, gde mu se izgubio svaki trag.

Nakon toga se zaljubila u biznismena Zorana Kovačevića Koču, a u vanbračnoj zajednici dobili su ćerku Sašku. 15 dana nakon što im se rodila naslednica, Zoran je ubijen na pragu porodične kuće.

- Koča će mi večno ostati prava ljubav i bolna tačka. Ta ljubav će mi večno ostati, njega sam najviše volela. To je bilo nešto nestvarno, ja sam se štipala jer nisam mogla da verujem da je to moguće. Nisam mogla da verujem da neko može imati toliko ljubavi. Mislim da me ni jedan partner nije voleo kao Koča. Voleo me je takvu kakva jesam - ispričala je Ceca i dodala:

- Neko mi je rekao da to ne shvatim kao svoju karmu, a ja sam se pitala zbog čega mi se to događa sada kada sam srećna sa njim. Razmišljala sam da li sam u životu nekoga povredila pa da mi se to tako vrati - rekla je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA