Vreme čitanja: oko 1 min.

"Gostima služi meze i na silu se smeje": Ivana Šopić žestoko potkačila Leu Kiš nakon prozivki

J. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pre mesec dana voditeljka je potkačila brojne koleginice koje su iz rijalitija ušle u voditeljski posao, a Ivana joj je odmah odgovorila

  • 6
Lea Kiš i Ivana Šopić Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Nikola Tomić

Ivana Šopić i dalje ne može da pređe preko prozivki Lee Kiš koja je rekla da sanas svako iz rijalitija može da bude voditelj.

Pre mesec dana voditeljka je potkačila brojne koleginice koje su iz rijalitija ušle u voditeljski posao, a Ivana joj je odmah odgovorila.

Ipak, to joj nije bilo dovoljno, pa je ponovo prozvala Leu.

Gostujući kod Sanje Marinković, potkačila je koleginice, a sve ukazuje na to da aludira na voditeljku.

- Neko može da se uvredi kada ga nazovu voditeljka! Verovatno se vređa onaj kome je voditeljski posao da svojim gostima služi slane rolate i na silu se smeje, kao mnogi koji su prozivali nas voditelje iz rijalitija. Ja opet kažem, nek dođe bilo ko od tih voditelja koji služe meze i smeju se iz čista mira, da odrade emisiju koju ja vodim. Smatram da sam ultra talentovana jer sam bez iskustva uspela da budem to što sam sada - rekla je ona i dodala:

- Oduvek sam bila hrabra...nikad nisam razmišljala šta bi bilo kad bi bilo već sam se uvek za sve u živou usudila! To je i moj savet mladim devojkama - rekla je ona, prenosi Alo.

Podsetimo, Lea je prva potkačila devojke koje su nakon rijalitija postale voditeljke.

Ona je rekla "da se izgubio i kriterijum" i da "ne može neko da se nazove njenom koleginicom, a poznata je po tome što je spavala sa 10 muškaraca".

(Telegraf.rs)

Video: Voditeljka se suočila sa zadrugarom koji je pričao da je "peglao": On se pogubio i nemušto lagao

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oki

    4. decembar 2023 | 06:28

    Nekada za voditelja si trebao biti školovan i morao si da znaš da pričaš......danas izbaci grudi...naduvaj zadnjicu i usne i eto.,...a što ne znaš ni padeže...,nije bitno

  • Vodolijax

    4. decembar 2023 | 08:30

    Samo neškolovana i nevaspitana žena se ovako obraća drugoj ženi .............

  • Vodolijax

    4. decembar 2023 | 08:39

    Sobzirom da su joj gosti rijaliti učesnici tu ne treba biti talentovan jer nemaš šta ni da ih pitaš .....dok gosti gospođa Lea Kiš zove u emisiju ljude sa raznim zanimanjima i karijerama... ... ......ova prva zna koliko je bilo razbacanih prljavih gaća po sobi i onda napravi emisiju u kojoj se istražuje čije su gaće.......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA