Vreme čitanja: oko 3 min.

"Uzimaju nam svetinje, a ti se šlihtaš da bi bila angažovana!" Tamara udarila na Andreanu zbog Selme Bajrami

M. K.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Potpuno očekivano za ženu koja misli da je zemlja "ravna ploča"...počela je Tamara

  • 4
Tamara Đurić, Selma Bajrami, Andreana Čekić Foto-kolaž: Nikola Tomić, Antonio Ahel/ATAImages, Marko Jovanović

Već danima je pevačica Selma Bajrami u žiži interesovanja zbog pokazivanja dvoglavog orla na jednom nastupu u Sarajevu.

Mnoge javne lilčnosti su se oglasile povodom ove teme, a ono što je zanimljivo je da je koleginica Andreana Čekić stala u njenu odbranu, pa je istakla kako ne smatra da bi trebalo da joj se zabrani ulazak u Srbiju.

- Mislim da ne treba nikome zabranjivati bilo kakve ulaske. Ja sam neko ko je uvek za ljubav, svi imamo neke svoje običaje, znakove, zastave, pesme koje volimo... Nek svi rade šta žele, pa nije ubila čoveka, ja to tako gledam. Pitanje je da li je loše ono što je ona uradila ili što predlažemo da joj se zabrani, šta smo onda mi? Jesmo li mi, kao, bolji ljudi? Nismo - rekla je tim povodom Andreana.

Sada se ovim povodom, a putem Instagrama, oglasila starleta Tamara Đurić koja često komentariše sve što ima veze sa Kosovom i Metohijom.

- Potpuno očekivano za ženu koja misli da je zemlja "ravna ploča". Iz geografije si dobila keca davno, a vidimo da ti ni istorija ne ide od ruke. Pevaćeš u Bosni, kao što će i bosanski izvođači u Srbiji. Ne brini se. Samo bez mržnje i provokacije. Jeste simbol Albanije, ali kada se peva o Kosovu, ne pokazuje se simbol Albanije, nego Srbije (dakle tri prsta). Andreana, mnogo si glupa. Bolje nekada ćuti da pomisli narod da si mudra. I to kad čujem "nije ubio/la čoveka"! Kakav je to izgovor? Nije ona ubica, jasno nam je. Ona provocira, ona je pevala pesmu "povedi kolo gazelo moja, ples ples albanski, bećar će te uzeti, daire svirajte jako kasno u noć našoj sreći, ples ples kosovski, dolikuje ti zvezdo"... Narod nam pati. Tebi su pesmu uzeli pa si kukala, a nama uzimaju svetinje, a ti se šlihtaš da bi bila angažovana. Pi, gade jedan - napisala je.

Ovim povodom kontaktirali smo Andreanu, ali ona do momenta objavljivanja ovog teksta nije odgovarala na pozive.

Podsetimo, Selma je istakla da sumnja da su oni koji su bili u emisiji Amidži šou ili onaj ko ju je vodio, aludirajući na voditelja Ognjena Amidžića, zapravo oni koji su tražili razlog da je "ocrne u medijima", pa da su iskoristili momenat gde ona na jednom nastupu u Sarajevu pokazuje dvoglavog orla.

- Prisutna sam u medijima, gostovala sam u najgledanijim emisijama, pretpostavljam da sam nekome zasmetala. Ja sam došla i zasijala, a u jednoj emisiji koja je išla uživo sam reagovala na neke stvari, jer sam imala potrebu da to uradim kao žena, dama, majka. Tu emisiju su gledali i moji roditelji. Neki su se uvredili, moguće je da su na neki način ti što su bili u emisiji ili vodili emisiju tražili neki razlog da mene ocrne u medijima, iskoristili su taj momenat, ja sam kolateralna šteta i žrtveno jagnje - rekla je Selma.

Povodom ovoga oglasio se i sam voditelj:

- Moj odgovor je da ne bih davao na važnosti nečemu što samo po sebi nije važno. Što se mene tiče, njoj se daje važnost koja ne postoji, realno. Isključio sam se iz te priče, to je toliko nebitna stvar, potpuno nevažno.

(Telegraf.rs)

Video: Andreana o Selmi koja je pokazala dvoglavog orla

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA