Vreme čitanja: oko 1 min.

Slovenca ljubi, al' Grobare ne zaboravlja: Tea objavila hit snimak, ovako uči bratanicu da navija za Partizan

M. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Teodora je više puta istakla koliko je srećna što je postala tetka, a nadamo se da će se i ona uskoro ostvariti u ulozi majke, s obzirom da je već mesecima u vezi sa košarkašem iz Slovenije, Maticom Rebecem

  • 1
Teodora Džehverović Foto: ATA Images

Rođeni brat pevačice Teodore Džehverović,  Sava Džehverović, danas je oženjen influenserkom Adrianom Kadar, sa kojom ima bebu Doroteu.

Naime, Teodora je odgovarala na pitanja pratilaca, pa je tako jedno glasilo "Uči Doroteu da od malena da zna da je Partizan najbolji", na šta je ona uz preslatki video devojčice koja se smeje, odgovorila:

- Misliš da se ne radi na tome.

Najzanimljivije je što je uz tu poruku objavila snimak malene devojčice, dok se u pozadini čuje pesma: "Ljubav prema klubu, ne može da prestane, dok živim klicaću njemu, volim te, Partizane."

Teodora je više puta istakla koliko je srećna što je postala tetka, a nadamo se da će se i ona uskoro ostvariti u ulozi majke, s obzirom da je već mesecima u vezi sa košarkašem iz Slovenije, Maticom Rebecem.

Poznato je i da postoje spekulacije da je Teodora stala na ludi kamen,  kada je jednom prilikom snimala jako našminkano lice, dok je na glavi nosila veo.

Na snimak je stavila emotikon prstena i znak pitanja.

Zatim je na pitanje ženske osobe: "Šta sam propustila", pevačica odgovorila:

- Svašta nešto.

(Telegraf.rs)

Video: Udaje se Teodora Džehverović? Snimala se u belom, sa velom, zbog poruke mnogi misle da je rekla "da"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BOBA

    28. decembar 2023 | 10:00

    Sve za marketing,gde je bila prethodnih godina kada je Partizan bio u zapećku,sada kada je u trendu,pobeđuje i većina ide da bude viđena,tako i mala iz Kačareva,išla ona i kid Ćazima,i on navija za Partizan i Fljamutari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA