Vreme čitanja: oko 1 min.

Ćerka Baje Malog Knindže fotografijom njega i njegove druge žene zapalila mreže

M. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo niko nije očekivao

  • 1

Mirko Pajčin, poznatiji kao Baja Mali Knindža je srpski folk pevač, tekstopisac i kompozitor, koji je prepoznatljiv po pevanju novokomponovanih rodoljubih pesama. Pevač je na sceni već više od 30 godina, a sinoć 03. decembra održao je koncert u Novom Sadu.

Najstarija od njegovih ćerki, Smiljana Pajčin je podelila fotografiju njenog oca i njegove druge žene, Dijane Pajčin, sa kojom ima dva sina, Gavrila i Danila, a u braku su šest godina.

Iako je Smiljanina majka, Merlina, ovim gestom je pokazala koliko ceni oca i njegov ljubavni život, a poznato je da je Baja svojevremeno izjavio da je Dijana njegova najveća ljubav.

Pevač iz braka sa Merlinom ima četvoro dece: Smiljanu, Ljiljanu, Anđelu i Nenada, a Merlina se takođe ponovo udala i sada ima sina od sedam godina.

Inače, domaća javnost bruji o dečku iz Singapura koji je došao u Novi Sad da podrži legendarnog pevača.

Snimak kako peva jedan od Bajinih najvećih hitova, "Kad sam bio mali", postao je viralan na društvenim mrežama.

Singapurac je sa ponosom pred kamerama Hepija otpevao stihove na tečnom srpskom jeziku: "Kad sam bio mali znao sam svoj pravac, oni bili katolici, a ja pravoslavac. I kada su mene terali odavde, pevali su Lijepa naša, a ja Boze pravde".

Oko vrata je nosio krst i šal u bojama srpske zastave, sa sve natpisom Srbija, a po završetku izvođenja pesme se prekrstio.

Nema sumnje da je ovo jedan od Bajinih najvernijih fanova, a da li je uspeo da upozna pevača nakon koncerta, još uvek nije poznato.

(Telegraf.rs)

Video: "Bunili su se protiv mog koncerta, a slušaju me krišom": Baja Mali Knindža otvoreno o spektaklu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Angel

    6. decembar 2023 | 18:16

    Баја такође има великог обожаваоца у Израелу (ја), али још нисам имао среће да га чујем уживо

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA