≫ 

Vreme čitanja: oko 5 min.

Tea Tairović sumirala utiske sa koncerta Aleksandre Prijović, pa progovorila o duetu

N. L.

Vreme čitanja: oko 5 min.

"Za Aleksandru važi da se jako dobro snalazi u baladama, a za mene važi da se jako dobro snalazim u nekim bržim pesmama, ali mislim da bi dopunile jedna drugu u kojoj god pesmi, koji god žanr da izaberemo"

  • 0

Pevačica Tea Tairović bila je specijalni gost na trećem koncertu svoje koleginice i prijateljice Aleksandre Prijović u Zagrebu u Areni.

Tea je za Telegraf otkrila kako se osećala kada se pojavila sa Aleksandrom na bini, kakve su privatno, da li će uskoro biti neki zajednički duet sa njom, ali i da li će ispuniti Aleksandri želju, pa zakazati Arenu u Zagrebu.

  • Bujica energije je bila večeras. Šta se ovo desilo u Zagrebu?

- Vau. Moram da kažem da je ovo zaista bio spektakularni koncert, možda jedan od najboljih kojima sam ja prisustvovala, a ujedno i prvi gde sam gostovala, gde sam bila, da kažem, gost večeri, nekom mom kolegi. Drago mi je da je to baš Aleksandra .

  • Ovacije publike su bile velike kada si ti izašla na binu. Koji je tebi bio prvi osećaj kad si kročila i čula ono vrištanje?

- Pa ja... Posle Tašmajdana sam počela da dobijam te neke napade treme i pre nego što sam izašla na binu u zagrebačkoj Areni, imala sam ogromnu tremu i kada sam videla opet sve one ljude, opet sam počela onako teško da dišem. Ali kada izađete na binu i kada osetite tu energiju, prosto ne možete a da se ne osećate jako lepo. Zaista prelepa energija, ja sam se jako lepo osećala.

  • Čuli smo da je Aleksandra rekla da u poslednje vreme obožava tvoju pesmu "Budalo". Kako ste se dogovorile da počnete taj deo na kom si ti gostovala?

- Pa, vrlo spontano. Mi smo se dogovorile bukvalno u dve reči, jer čim je izašao moj album i njen album, obe smo izdvojile favorite sa mog, odnosno sa njenog albuma i jedan od njenih favorita, definitivno je bila pesma "Budalo" i to je bukvalno bilo u dve reči. Nismo puno mozgale šta ćemo da pevamo, nego je to bilo onako na prvu - "Budalo", to je to.

  • Osim što ste izazvale reakciju publike pesmom "Budalo", bilo je opasno kad ste zamešale i jedna i druga zajedno?

- Pa...mislim da je konkretno naš zajednički nastup bio definitivno obeležen emocijom koju pesma "Budalo" nosi. Nije samo to, nego i njena treća zagrebačka Arena i sve ono što je ona prošla, sve ono što sam ja prošla, sve ono što nas tek čeka u ovom poslu. Mislim da je to bio skup nekih emocija, tako da ipak je emocija obeležila taj naš zajednički nastup.

  • Imale ste jedna o drugoj lepe reči. Je l si razmišljala pre koncerta šta bi to rekla Aleksandri ili je to bilo spontano, kad si završila pesmu?

- To je bilo spontano, jer šta god da sam pripremila, mislim da bih zaboravila. Kada stanete pred toliki auditorijum, zaboravite sve ono što ste smislili, tako da sve što sam rekla je bilo spontano, ja sam neko ko ne priča mnogo, ali kada kaže nešto, to je vrlo jasno .

  • Saznali smo da te je Aleksandra iznenadila posle koncerta, da ti je ušla u garderobu ili gde, šta se desilo?

- Pa ništa ovaj, to je... sve nešto što jedna i druga znamo već, šta mislimo jedna o drugoj. Stvarno, ono što se vidi na kameri je i privatno tako. Privatno je samo još i bolje, jer je ona zatvorena za kamere i ja sam zatvorena za kamere. Onako zatvorenije da kažem i mnoge stvari koje bismo rekle jedna drugoj ne možemo, jer prosto se ustručavamo. Tako da, sve ono što vidite pred kamerama, samo je bolje uživo.

  • Je li ovo dokaz da na estradi nema sujete i da estrada nije "mala bara puna krokodila"?

- Ja mislim da mlađa generacija pevača sve više i više to dokazuje i jako mi je drago zbog toga. Mislim da smo svi shvatili vrlo rano da treba da gledamo u svoju stazu i da pratimo svoj put i to je jedini način, jedini put do pravog uspeha.

  • Takođe i podrška koju imate?

- Pa ne može drugačije, ja mislim. Prosto, morate da vratite podršku koju ste dobili. Kod nas dve konkretno, je to jako uzajamno. Iz meseca u mesec, iz godine u godinu i to se sada vidi.

  • Dobila si verovatno par pitanja u proteklih par meseci, ali moramo opet da te pitamo, kad će taj duet?

- To je jedino o čemu nismo stigle da pričamo. Tako da eto, da ne bih rekla nešto napamet, ja sam sigurna da će to jednog dana doći na red.

  • Pitam te zato što smo večeras sve videli?

- Pa dobro, eto. Otpevale smo u duetu pesmu "Budalo". To je za sad dovoljno, a nadam se da će se to desiti i u budućnosti sa nekom novom pesmom.

  • Rekla si mi da je vaš nastup večeras obeležila emocija. Da li misliš da, kad bi se našla ta pesma, da je to neka balada ili opet neka brža pesma?

- Uh, to je teško pitanje. Teško...Veruj mi da ne znam ni ja odgovor, zato što nekako za Aleksandru važi da se jako dobro snalazi u baladama, a za mene važi da se jako dobro snalazim u nekim bržim pesmama, ali mislim da bi dopunile jedna drugu u kojoj god pesmi, koji god žanr da izaberemo.

  • Publika će verovatno poželeti obe?

- Da i ja ću poželeti tako nešto.

  • Hoćeš li ispuniti Aleksandri tu želju, zakazati Arenu u Zagrebu? Na kraju ti je poželela i rekla da će čak i doći?

- Jeste. Pa ona je mene preduhitrila naravno. Sve što planiram za sledeću godinu ja još nisam objavila. Jedino što je objavljeno je Arena u Sofiji. To će se desiti u novembru sledeće godine, a ostali planovi...onako...i dalje ih držim u tajnosti, čisto da ne bih ja promašila neki datum, pogrešila ili nešto pogrešno rekla. Tako da ćemo sačekati neki mart, april i onda ćemo sve objaviti. Sve što nas čeka u drugoj polovini 2024. godine, u svakom slučaju će Aleksandra biti pozvana da bude moj gost, na predstojećim koncertima i ja sam sigurna da će se odazvati, kao što sam se ja odazvala i za njen.

(Telegraf.rs)

Video: Tea za Telegraf: "Tužne tekstove pišem jer sam neispunjena kada je reč o partnerskoj ljubavi"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA