Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako je Marija Šerifović preko DNK istraživanja saznala da ima i zdravstveni problem

S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Zabavno je znati odakle potičete", rekla je ona

  • 0
Zvezde Granda Foto: Marko Jovanović

Pevačica Marija Šerifović odlučila je sa uradi DNK istraživanje kako bi saznala svoje poreklo, međutim, saznala je i nešto više.

Marija je napre želela da sazna gde se sve nalaze njeni preci.

- Šerifovići su bili ozbiljni bogataši u Vranju i krenula sam da kopam i da vidim ko su bili i šta su bili, postoje razne stvari u gradskom muzeju od strane mojih pradedova, ali saznaću, pošto želim baš precizno da se bavim time... Čak sam i nedavno uradila jedno DNK istraživanje moje genetsko odakle sve vučem korene. To se radi putem pljuvačke i to istraživanje traje nekih 45 dana i onda dobijate precizno za početak geografski odakle potiču vaši koreni - rekla je Marija.

Pored saznanja o poreklu, Marija je saznala i da ima problem sa glutenom.

- Dakle, mene ima, gde me nema... Nema me u Kini, Australiji i na Novom Zelandu, ali 60,9 posto je to Grčka i Balkan, što je i logično imajući u vidu našu istoriju. Tu sam saznala još i da imam problem sa glutenom. Zabavno je znati odakle potičete - rekla je ona svojevremeno na Kurir televiziji.

(Telegraf.rs)

Video: Brena, Prija i Rozga zajedno na sceni: Ovo je spektakl

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA