≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

Ana posle suđenja otkrila da li se plaši, Ivan udario još žešće: "Uništio sam je, ona je bipolarna"

I. C.
A. Š.

Vreme čitanja: oko 3 min.

- Pravda je spora, ali dostižna. Moralo je preko suda, svako normalan bi na mom mestu to uradio - rekla je Ana

  • 0

Ana Ćurčić i Ivan Marinković nisu pristali na pokušaj mirenja na današnjem ročištu, što znači da je medijacija propala.

Po izlasku iz sudnice oboje su dali izjave. Ivan je istakao kako joj je postavljao pitanja, pošto advokata nije imao, te da je reč o "bipolarnoj osobi".

- Suđenje je odloženo za neki januar, treba da se gleda taj čuveni snimak koji je odnela podnela. Međutim, ja se nisam branio sa advokatom, nego sam, jer smatram da nisam kriv. Nadam se da će sudija to da pogleda, jer glavna stvar u celoj toj priči bipolarne Ane Ćurčić, da ona nije shvatila da je ona prva meni izgovorila te stvari. "Narkomane", "narkomanko". Međutim, ono što je specifično, vidim da se gledala sa svojom advokaticom specifično, kao da se nisu dobro dogovorile. Mislim da sam ja ozbiljan pravnik, pozabaviću se time, jer sam ih sa 3 pitanja uništio! Sve vreme je navodila priču na to da je mnogo bitno šta sam ja njoj rekao u programu uživo, a ona meni van. Uvreda i čast dotične ne može da se dokaže time. Rekla je, pod zakletvom, da sam joj izgovorio reč "prostitutko i tabletomanko". Ja sam rekao da ne koristim te reči. Onda su počele da gledaju svoje papire, da se prisećaju - rekao je.

Na pitanje da li će uslediti kontra tužba, Ivan kaže da nije isključeno.

- Meni je ovo smehoteka, ali kad dođe maca na vratanca, kad se sve ovo završi, onda ćemo i mi da se pozabavimo... Ponoviću, ne možeš da uvrediš čast i ugled nekome za koga se ne zna ko je. Niti je akademski građanin, niti ne znam šta, nego žena koja je sve i svašta izgovarala. Ne samo meni i mojoj supruzi, nego svima prisutnima, da se poziva na neku uvredu časti, a pritom ne zna ni šta je praktično izgovoreno - dodao je.

Ana je, s druge strane, istakla da je jedina opcija bila da ga tuži, te da drugačije to nije mogla da reši.

- Ovde se i dalje nastavlja rijaliti... Nismo prihvatili pomirenje, ja sam rekla šta sam imala da kažem, pozvala sam se na tužbu. Da li je prostitutka i imati seks za novac ista stvar, evo pitam i vas šta mislite? Njegovo je pravo šta je rekao. Pravda je spora, ali dostižna. Moralo je preko suda, svako normalan bi na mom mestu to uradio - rekla je.

Na njegove izjave da se nije dobro razumela s advokaticom, Ana je rekla:

- Mi smo se vrlo dobro usaglasile, samo što sam ja sijaset uvreda dobila tokom i nakon rijalitija, pa moraš malo i da se prisetiš šta ti je ko sve rekao, a to je po zakonu.

Kada joj je predočeno da ju je Ivan po dolasku na sud nazvao "glupačom", Ana je rekla:

- Pa dobro... Nastavljaju se uvrede, okej. Polazi od sebe.

Na pitanje da li se plaši nečega, s obzirom na to da je tužila Ivana, Zvezdana Slavnića, Milenu Kačavendu, Ćurčićeva je istakla:

- Ne bojim se, zašto bih se bojala? Pa mi živimo u slobodnoj zemlji, svako ima pravo sebe da odbrani.

(Telegraf.rs)

Video: "Ništa od pomirenja": Ana Ćurčić stigla na sud

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA