≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Influenserka otkrila šta se desilo u Amidžiju iza kamera: "Folirantu, stidi se, zbog Ognjena nisam reagovala"

S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ovakvi vam lažno predstavljaju sebe i život lažno", poručila je Nataša

  • 1
Nataša Kovačević i Marija Mikić Foto-kolaž: Antonio Ahel/ATA Images

Influenserka Nataša Kovačević, poznatija kao Njezvanova zaratila se sa pevačicom Marijom Mikić.

One su sinoć gostovale u emisiji "Amidži šou", gde je Marija izjavila da su influenseri "prodavači magle", što je Nataši i te kako zasmetalo.

- A sad ako ste pogledali emisiju, čuli ste kako je Marija Mikić rekla da su influenseri prodavci magle, iako sama radi reklame za Instagram. Možda je problem što i mi radimo, pa ne može da pobrsti sve, jer od pevanja nema neke vajde? - istakla je Njezvanova.

Ipak, Nataša se tu nije zaustavila, pa je objavila prepisku sa Marijom u kojoj joj ona traži uslugu.

- Majka. Ne volim da tražim usluge, ali pošto su pesme krenule mnogo jako u Crnoj Gori, što nismo očekivali, da li bih mogla da te zamolim za uslugu? - pitala je Marija.

- Pošalji samo šta treba, bebo - odgovorila joj je Njezvanova, koja je dopisala sledeće:

- Sram te bilo, folirantu, ideš na blok ovog momenta. Ja nisam licemer, pa iz poštovanja prema Ognjenu nisam sinoć reagovala. I neću sebe srozati na taj nivo da vadim njen prljav veš. To nije moj manir. Imam i ostatak prepiske, gde sam joj pisala da sam na održavanju trudnoće i da sam prokrvarila ali sam ustala da joj snimim reklamu da pomognem. Stidi se, Mare. Nisi ono za šta se izdaješ - dopisala je Njezvanova, pa nastavila:

- Onda je nakon toga kad je trebalo da uzme da promoviše (proizvod), nije videla više poruke. Jao, kao nisam videla. Folirant. Pazite se. Ovakvi vam lažno predstavljaju sebe i život lažno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA