Nećete verovati ko se pojavio na poslednjem koncertu Aleksandre Prijović u Zagrebu: Uhvaćen u VIP loži

 
I. C.
I. C.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 10

Supružnici su snimljeni kako sede u VIP loži i prate koncert

Malo je javnih ličnosti iz Hrvatske koje su došle da slušaju Aleksandru Prijović tokom njenih 5 Arena u Zagrebu. Osim Jelene Rozge koja je bila gošća, nijedno "jače" ime iz Hrvatske iz njima znanih razloga nije prisustvovalo koncertima, ali je stvar malo "izvadilo" pojavljivanje ove face na Aleksandrinom petom koncertu.

Reč je o Ivici Propadalu (73), članu čuvenog benda "Teška industrija". On je iznenadio dolaskom na koncert, naročito zbog toga što se ne radi o muzici kojom se on bavi, a pojavio se sa 28 godina mlađom ženom Draganom Todorović.

Supružnici su snimljeni kako sede u VIP loži i prate koncert, a pored njih su bili i fudbaleri kluba "Rudeš", Karlo Špeljak i Mateo Pavlović koji su se zabavljali s društvom.

Ivica se inače bavi i slikarstvo, dizajnom, a do sada je izlagao na 70 samostalnih i preko 250 grupnih izložbi u zemlji i inostranstvu.

Upravo je on kreator statua za nagrade kao što su "Porin", "Dora" i mnoge druge. Nekada je radio u rudniku.

- Radio sam u rudniku mrkog uglja, a s "Teškom industrijom" svirao na TV Sarajevo. Rudari su me čudno gledali... "Pobogu, brate, šta ti radiš s nama?" - izjavio je jednom prilikom Ivica za Večernji list.

(Telegraf.rs)

Video: Prija i Maja zapalile Zagreb: Zapevale pesmu koja se nije čula godinama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccc

    7. decembar 2023 | 10:41

    Videla zaba da se konji kuju pa i ona digla nogu...Videli svi idu pa hajde i mi,tako vise od polovine ljudi,pomodarstvo,inace bas da je toliko bitna zvezda...i nije

  • Zoran

    7. decembar 2023 | 12:29

    Za šesti nastup dolazi Milk Džeger a ako kojim slučajem izostane biće gost iznenađenja na Prijinom koncertu dogodine na Vembliju.

  • Mika

    7. decembar 2023 | 11:47

    Koja je bila cena semenki i kikirikija na koncertu u Zagrebu? Zanima me samo da uporedim sa cenom iz Niša istih proizvoda. Hvala unapred

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA