≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Konačno otkriven razlog okršaja Milice i Lukasa? "Nisam potpisala jedan papir, to je napravilo problem"

S. J.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Neće vise Milica Pavlović da bude budala", napisala je ona

  • 3
Aca Lukas Milica Pavlović Foto: ATA Images, Marko Jovanović

Muzička zvezda Milica Pavlović i Aca Lukas snimili su pravo remek delo "Kidaš me", i baš kada se činilo da su u najboljim mogućim odnosima, oni su izbrisali duet i prekinuli svaki kontakt.

Iako nikada o tome nisu javno govorili, Milica je sada objavila da će pomenutu pesmu ipak pevati u Areni, a potom i moguć razlog prekida saradnje.

- Dobro se spremite za 23. decembar jer u Štark Areni u glas pevamo i "Kidaš Me"! Možda ne možete da je slušate na Youtube-u, ali ćemo je na koncertu pevati zajedno. Ovo je sigurno najskuplja pesma u mojoj karijeri - prvo su me muzika i tekst, zatim spot i nastup, a onda i performans i promocija zaista koštali mnogo ulaganja, a onda sam i mnogo živaca izgubila i doživela mnogo stresa zbog ove pesme, jer sam nakon svega pomenutog morala da je uklonim sa Youtube-a i tako sprečila rizik da mi ceo kanal strada zbog jedne pesme. I mnogo teško sam to podnela - istakla je ona.

- Znate me dovoljno dobro, vrlo sam fer i posvećena, trudim se da sve u mojoj karijeri bude posloženo "pod konac", poštujem svaki dogovor i obećanje. I verujem. Ispostavilo se da mi ovo poslednje i nije baš pametno, jer to što zbog poverenja, poštovanja i prijateljstva nisam potpisala "jedan papir" napravilo je ovaj problem. Pošto me dovoljno poznajete, jasno vam je da veoma često pomislim na ovu pesmu i da se svaki put isto iznerviram. Ali, sve ovo me je naučilo jednu važnu lekciju - dodala je Milica.

-  Od tog dana bukvalno i ko diše vazduh u studiju dok se nešto radi - potpisuje ugovor. Nije mi teško, imam bezbroj tih "važnih papira" i svi su na sigurnom. Za svaki slučaj. Neće vise Milica Pavlović da bude budala - napisala je ona na društvenoj mreži Instagram.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CH

    8. decembar 2023 | 05:34

    Muzička zvezda??Ona?Svi se kače na Lukasa da bi neko čuo za njih.Kakav god da je Aca je 30 godina na estradi i svi znaju ko je on.Ova je pevačica u pokušaju,daleko od zvezde...

  • Tiki

    8. decembar 2023 | 07:21

    Jao mukice...... Stalno tebe neko dira! Pa kako to?!?

  • Eee

    8. decembar 2023 | 00:35

    Nisi ti ni z od zvezde

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA