Vreme čitanja: oko 1 min.

Petar Grašo kupio apartman od 160.000 evra, a lokacija je san snova

I. C.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Grašo je potvrdio da je na spisak svojih nekretnina dodao i onu na Jahorini

  • 0
Petar Grašo, Koncert u Areni Foto: Nikola Tomić

Petar Grašo godinama pokazuje preduzetničku svestranost, pa iako mu je primarni posao pevanje, on već duže vreme promišljeno ulaže u turizam. Kako piše Večernji list, Petar je sada pazario i luksuzni apartman na Jahorini, a kako prenose mediji za isti je navodno iskeširao oko 160.000 evra.

Vikendica se nalazi u sklopu luksuznog kompleksa u koji je uloženo 15 miliona evra.

- Jahorinu vole svi jer je ona izvorište gostoljubivosti, pozitivne energije i dobre zabave za ceo region. Zbog blizine joj gravitira dosta Dalmatinaca ali i Zagrepčana, a tamo često vidim i drage prijatelje iz Slovenije, BiH i Srbije. Ja celi život skijam u zapadnoj Evropi i apartman na Jahorini nisam kupio samo zbog skijanja već zato što je ona garant mira i autentične zimske idile - potvrdio je Petar.

- Osim toga, Jahorina je blizu, bilo da stižem iz Splita ili Zagreba. Priroda je netaknuta, infrastruktura kvalitetna, tako da destinacija suštinski nudi isto što i skijališta širom Evrope samo uz više mira, a što je idealno za porodični odmor. U konačnici, i Sarajevo mi je na 20 minuta vožnje, a u tom gradu uvek se osećam lepo i dobrodošlo - kazao je Grašo za Večernji list.

Inače, jedan od razloga zašto je Petar rešio da se počasti nekretninom na Jahorini jeste i taj što će mu komšija biti kum koji je tamo takođe pazario apartman.

(Telegraf.rs)

Video: Petar Grašo za Telegraf objašnjavao termin "cajka", pa progovorio o očinstvu i tastu Tončiju Huljiću

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA