≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Miljana Kulić najstrašnije isprozivala Slađu Lazić: "Cena ti je 300 evra, bez glave"

M. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Miljana se posvađala sa Slađom, nakon čega je došlo do uvreda, psovski i optužbi. Kulićeva je svoju cimerku nazvala prostitutkom...

  • 4
Miljana Kulić i Slađa Lazić Foto: Nikola Tomić

Učesnica rijalitija Miljana Kulić 7. decembra je javno u emisiji uživo otkrila svoje navode o "ceni" Slađe Lazić, poznatije kao Slađa Poršelina.

Miljana se posvađala sa Slađom, nakon čega je došlo do uvreda, psovski i optužbi. Kulićeva je svoju cimerku nazvala prostitutkom, a zatim istakla da svoje usluge navodno naplaćuje 300 evra.

- Ti si jadna, 300 evra bez glave, to ti je cena - vikala je Miljana kroz kuću, dok je Lazićeva sve vreme pokušavala da je nadjača.

- Ne, ti si jadna, govoriš meni da sam ku*va... Treba da te bude sramota, jer znaš da to nije istina! Vrlo dobro znaš kakva sam! Ja sam poštena, a ti nisi - drala se Slađa.

- Ja samo moram da kažem da ti je to cena. Ja sam iskrena, a prihvatila sam te kao ku*vu. Izađi napolje, glupa si, mora glupost da izađe napolje iz ove kuće - rekla je Kulićeva i zalupila vratima za cimerkom, ne dozvoljavajući joj da se vrati u Belu kuću.

- I ja sam tebe prihvatila kao ku*rvu, i to da li imaš porodicu me ne interesuje - rekla je Slađa.

Miljana je  svojevremeno bila u emotivnoj vezi sa Lazarom Čolićem Zolom, koji je jedan izvestan vremenski period bio intiman i sa Slađom Lazićem, te je od tog momenta nastala netrpeljivost između dve aktuelne učesnice "Elite".

(Telegraf.rs)

Video: Marija Kulić nezadovoljna Miljaninim ponašanjem u rijalitiju: "Malo je skrenula sa svog puta"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA