Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je dokaz da je Stefan Karić raskinuo sa lepom Andreom: Jedna slika označava kraj

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iako su im ruže navodno cvetale nekoliko mesci, njihovoj ljubavi došao je kraj

  • 2

Bivši zadrugar Stefan Karić nakon skandala sa starletom Natašom Šavijom, popuno se povukao iz javnosti i pre izvesnog vremena uplovio u vezu sa misterioznom lepoticom Andreom Bogdanović.

No, iako su im ruže navodno cvetale nekoliko mesci, njihovoj ljubavi došao je kraj, ali je on to ipak nedavno demantovao.

Osim što je izbrisao sve zajedničke slike sa lepoticom, Karić je Andreu i otpratio sa Instagrama - što možda i jasno govori da njih dvoje višu nisu zajedno.

Podsetimo, kada ga je novinarka našeg portala nedavno kontaktirala, a nakon što je obrisao sve fotografije sa lepom Andreom, Karić nam je poručio:

"Nemam sad stvarno vremena, imam obaveze i ne mogu da razgovaram".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Драган

    9. decembar 2023 | 13:50

    Руменко руменко па ти имаш веће сике од девојке

  • Рус

    8. decembar 2023 | 20:57

    Dok Šavija vida rane ,Osman podbada ljude sa strane. Ko jabuka je sin rumen ,ali mu u glavi fali jedan grumen.. Tata kralj Elite,ali mu se sve snajke brzo sina zasite.. A bre žene recite pošteno,da je u sina sve maleno.. Džaba kola,kuće i bazeni kada nema ko da ženu zaseni.. Hajde sine blago meni ,u potragu za muškima ti pokreni.. Ako ništa Uroš te u Eliti čeka, on se ne ljuti pa nek ti je i ona stvar meka.. Oj Osmane kućo stara,jedini će tvoj sin u kraju da dovede mušku snaju..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA