≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Aleksandra posle stana i kuće kupila još jedan stan u Beogradu: Sada u nekretninama ima milion

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pevačica ne krije da sav zarađeni novac dobro investira i to u nekretnine

  • 0
AmiG Show Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Zvezda Granda, Aleksandra Mladenović jedna je od najuspešnijih pevačica mlađe generacije, a da je svoj glas odlično naplatila jasno govori i to što je za samo dve godine kupila čak tri luksuzne nekretnine u Beogradu.

Naime, njoj se mukotrpan rad isplatio, s obzirom na to da je za nešto više od šest godina aktivnog pevanja uspela da kupi nekoliko nekretnina i obezbedi kako sebe, tako i svoju porodicu.

Pevačica ne krije da sav zarađeni novac dobro investira i to u nekretnine, a kako je Grand pisao, pored dva stana u Beogradu, nedavno je kupila i kuću.

Aleksandra je sad otkrila da se uskoro seli u novu nekretninu, te da će na taj način rešiti problem koji ima sa haljinama.

- Već neko vreme poklanjam garderobu, jer nosim jednom ili dva puta i ne mogu više. Stalno kupujem haljine i vidim da više nemam mesta, ali hvala Bogu, selim se uskoro u novi stan pa ću imati više mesta - rekla je Aleksandra za Grand otkrila da je konačno napravila ogroman garderober i da joj je to bila najveća želja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA