Vreme čitanja: oko 2 min.

Šavija otkrila kada će se sa Karićem naći na sudu: "Mogla bih knjigu da napišem kroz šta sam prosla"

S. J.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Sreća lice mi se vratilo u normalu", rekla je ona

  • 2
Stefan Karić, Nataša Šavija, policija Foto-kolaž: Nikola Tomić, Instagram/natasa.savija, Marko Jovanović

Starleta Nataša Šavija optužila je Stefana Karića da joj je naneo teške telesne povrede zbog čega je ona završila u bolnici.

Kako je starleta otkrila, sada sledi suđenje u Rumi.

- Suđenje je zakazano za 27.12. Šta da vam kažem, letovala po bolnicama, zimovaću u sudnici... Šalu na stranu, iako nije smešno, ali navikla sam se ako mi verujete, to je jedan dan suđenja u tom periodu, ali me je on takođe i finansijski oborio, da tek sad pokušavam da se vratim na staro, što je jako teško, kao da opet počinjem iznova - istakla je ona.

Nataša je istakla da je celokupna situacija lope uticala na njenu porodicu.

- Da ne pričam o svojoj porodici, koja je svoje dete gledala u onim stanjima. Mama evo ima zdravstvene probleme, ne znam da li od tog stresa, ali mislim da ima veze i te kako. Sreća lice mi se vratilo u normalu, za to neizmerno hvala doktoru iz Urgentnog centra Beograd, ne znam da li bi iko osim njega ono uspeo da sredi i šta bi radila da je ostalo onako... Takođe verujem u naše sudstvo, da će ovo dobiti pravičan epilog. Tako da ipak su se nekako kockice složile, posle golgote. Ovo je u kratkim crtama, a mogla bih knjigu da napišem kroz šta sam prosla. Eto, doći će dan kad cu moći da pokažem svu lekarsku dokumentaciju, pa će svima biti jasnije.. Suma sumaru, nečovečnost na delu - otkrila je ona za Blic.

Nataša je inače poručila da neće odustati od svoje borbe.

- Ako treba života da me košta, neka, toliko daleko ću ići, ali ću ti j m u p, onu koju ni ne spominješ, jer jelte živi u manjem stanu, raspadu žvalavi bezobrazni! Toliki bezobrazluk, da ne znam jel to igde uopšte dozvoljeno, da nakon onoga tetoviraš pištolj preko slova bivše devojke, nosiš majicu sa natpisom "može mi se", i sad kažeš da ne daš devojci da ti kaže "volim te", opet teror, zabrane, dominacija, ego, da ne nabrajam. Sa mnom se dečko više nećeš j**no zajebavati, to zapamti! Ako si me podcenio, dokazaću ti da si se grdno zaje*ao! Ako nema niko da stane na put toj bahatosti, evo ja ću, 'niko i ništa' - napisala je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    9. decembar 2023 | 14:07

    За писање књиге је потребан дар а не развратан живот!

  • konjak

    9. decembar 2023 | 13:50

    Pa napisi ako znas sva slova…

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA