Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezdi Granda pred nastup u emisiji javili da joj je preminuo član porodice: Morala da krije od oca

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Meni su javili, ja sam nekako izašla i otpevala, pa smo i njemu saopštili", prisetila se pevačica

  • 0
Revija TC Galerija Foto: Nikola Tomić

Pevačica Vanja Mijatović jedna je od onih pevača koji su, nažalost tokom nastupa saznali da su ostali bez člana porodice, a svoje traumatično iskustvo podelila je i za javnost ispričala u jednom intervju.

Naime, pevačica j otkrila da je pred jedan nastup saznala da joj je preminuo deka, ali da je uspela da otpeva nekoliko pesama na zakazanoj tezgi.

- Puno puta se raznežim, njihove priče i energija sve to mnogo jače deluje na mene. Kada se moj tata takmičio u "Nikad nije kasno" bilo mi je gore nego kada sam se ja takmičila. Još smo tada imali smrtni slučaj pred izlazak na binu, moj deka je preminuo i nismo mu rekli. Meni su javili, ja sam nekako izašla i otpevala, pa smo i njemu saopštili - prisetila se pevačica koja i dalje ne zna kako je smogla snage za nastup.

- Ne znam kako sam uspela, trudila sam se da budem jaka da on ne primeti jer je znao da nešto nije u redu - kaže ona.

Vanja i njen suprug nedavno su proslavili godišnjicu braka, a sada je otkrila i kako su je obeležili.

- Mi to ne obeležavamo na veliko, uglavnom sami ili sa kumovima. Bitno je da je nama lepo. Razmenili smo poklone i jedna lepa večera uz sveće i cveće, mi volimo to jednostavno, ništa pompezno- iskrena je Mijatovićeva koja ne krije da je romatnična duša, za "Grand".

- Za neke stvari sam zaista emotivna, a za neke nisam, ali svakom po zasluzi. Retko plačem, volela bih da mogu više da olakšam dušu, ali spontano me vode emocije, sve to čovek mora da preživi- rekla je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA