≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Paparaco! Karić posle raskida uživa na Kopaoniku: Oko njega sve muškarci, a nepoznata devojka ga čašćava pićem

N. L.
J. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako je počela sezona skijanja, Kariće je izgleda odlučio da lakše preboli bivšu te je otišao na najpoznatiju srpsku planinu

  • 2

Bivši zadrugar Stefan Karić, nakon skandala sa starletom Natašom Šavijom koju je u maju ove godine pretukao, započeo je vezu sa lepo Andreom koju je nedavno takođe raskinuo i sada se izgleda prepustio čarima samačkog života.

Ekipa našeg portala uslikala je Stefana na Kopaoniku, kako se na jednoj dnevnoj žurki provodi na snegu uz di-džeja.

Naime, kako je počela sezona skijanja, Kariće je izgleda odlučio da lakše preboli bivšu te je otišao na najpoznatiju srpsku planinu.

Izgleda da je veliki ljubitelj skijanja, s obzirom na to da ga je novinarka naššeg portala uslikala na ski stazi, tačnije u jednom kafiću na otvorenom gde se uz muziku provodio, samo u muškom društvu.

Inače, Stefanu i njegovim prijateljima sve vreme je jedna devojka za stolom do slala i plaćala pića, na šta se oni bunili nisu.

Podsetimo, Karić je donedavno bio u romasni sa lepom Andreom, međutim, njihova ljubav je pukla, a dokaz za to, iako on demantuje, jeste upravo to što je obrisao sve zajedničke fotografije i što su se otpratili sa Instagram.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Драган

    10. decembar 2023 | 19:38

    Руменко сад бар имаш опрсвдање румени руменко

  • He

    11. decembar 2023 | 10:01

    Ovaj bas frajer... Svaku ribu zadrzi 2 nedelju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA