≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prija srušila još jedan rekord u Hrvatskoj: Uzela 2.500.000 evra, a u Zagrebu je sluša svaki osmi stanovnik

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za pet dana kroz Arenu u Zagrebu prošlo je oko 90.000 ljudi

  • 7
Aleksandra Prijović hrvatska zastava Foto: M.M./ATAImages, Pixabay

I posle pet koncerata zaredom u Zagrebu, Aleksandra Prijović glavna je tema u Hrvatskoj, a sada se na popularnoj društvenoj mreži "Iks" jedan Hrvat oglasio sa novim rekordima koje je srušila pevačica.

Osim što je srušila rekord u broju zakazanih Arena, ona je navodno srušila rekord u kapacitetu popunjenosti iste, pa je za pet dana kroz istu prošlo oko 90.000 ljudi.

I sada, kako tvrdi jedan korisnik "Iksa" (nekadašnji Tviter), Priju je slušao svaki osmi stanovnik Zagreba, što je do sad takođe nezabeleženo.

- Aleksandra Prijović, gleda je svaki osmi stanovnik Zagreba - između ostalog se navodi u tvitu ovog korisnika, piše "24sata.hr".

Podsetimo, zbog Prijovićke su u Zagrebu bili popunjeni hoteli i apartmani, a zbog euforije koja je vladala, bile su zakrčene i ulice, te su se rodile i nove poslovne ideje.Tako su autoprevoznici iz Slavonije obožavaocima dali odličnu ponudu: pokupe ih na kućnoj adresi, dovezu do Arene, a onda vrate kući i to za 50 evra.

- I pre nego što sam objavio prevoz, dobio sam puno upita. Baš su me "išamarali" porukama - priča slavonski vlasnik firme za prevoz putnika.

Cene za grupe bile su nešto niže, ali vrtele su se oko 50 evra. Za 16 putnika po koncertu zaradio je 800 evra. Za pet dana njihova je zarada bila je oko 4.000 evra, a kad se oduzme trošak goriva, dolazi se do iznosa od 3.500 evra. Bila je pretežno ženska klijentela.

Njihova firma nije bila jedina koja je odlučila da vozi na Prijovićku, interes je bio toliki da se razvila konkurencija. Turistička agencija iz Međimurja u svom prevozu je nudila piće dobrodošlice i kuvano vino, te parti atmosferu.

(Telegraf.rs)

Video: Drhtala dok je snimala video: Prija se oglasila nakon 5 koncerata u Zagrebu ruku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Olja

    11. decembar 2023 | 10:08

    Ovo je sve suludo ... niti pna to zasluzuje i sve je vrli skromno ali masinerija mora da melje ... ali ono sto me zabrinjava je porez . Da li je olatila Srbiji pa i Hrvatskoj porez ?! Nije . E zato ce se o takvima pisati da trose na odecu( kako ste i pisali ) hiljade evra i da smo mi oni misevi iz pekara . Ona nikada nece biti Vezda jer nema tu harizmu ... skromna i nenametljiva i simpayicno peva ...ali skoro sve "indijke " lepo pevaju .

  • Mix

    11. decembar 2023 | 09:19

    Hrvati dobro provere krštenicu pevača pre nego što puste nekog pevača iz Srbije da puni arenu u zagrebu... Da li bi dozvolili Eri ili Bori čorbi da pevaju u areni?

  • Slobodan

    11. decembar 2023 | 10:00

    Tomson i Škoro na aparatima....hahahahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA