≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uživaju u luksuzu, a evo od čega žive Mirko i Bojana Šijan! Preuzeli unosan biznis: "To im je osnovni izvor"

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Solidno zarađuju od toga, a i Mirko Bojani mnogo pomaže oko posla", tvrdi izvor blizak paru

  • 2
Bojana i Mirko Šijan, Bajlonijeva pijaca Foto-kolaž: Google Street View, Mileta Mirčetić

Bojana i Mirko Šijan već nekoliko godina žive u skladnoj ljubavi u njegovoj porodičnoj kući u Surčinu, ali su ipak za svoje zanimanje i glavni prihod zarade izabrali da naslede porodičan biznis Rodića.

Iako žive sa Gocom, Šijan i njegova lepša polovina ipak su se odlučili da naslede biznis sa pilićima i vrlo su posvećeni tome, navodi izvor.

Njih dvoje su iznajmili tezgu na Bajlonijevoj pijaci, na kojoj razvijaju porodični biznis Rodića - prodaju pilića, što je njihov primarni izvor zarade.

- Bojanu i Mirka ljudi na pijaci obožavaju. Rodićku posebno, ona je tako prijatna, ljubazna i draga devojka. Ma prosto je rođena za taj posao. Biznis im ide super, rade punom parom, koliko znamo prodaja im je nikad bolja. Solidno zarađuju od toga, a i Mirko Bojani mnogo pomaže oko posla. Stvarno su tandem snova za sve - otkriva nedavno izvor i dodaje:

- Ma Bojana je zmaj, ona nije navikla da odmara, evo porodila se početkom godine, a oni već punom parom rade na Bajloniju na tezgi. Njoj kao da ništa ne pada teško. Srećom je tu baka Goca koja im čuva decu kod kuće, dok su oni na pijaci. Sve im se lepo namestilo, od prodaje pilića mogu da žive dobro i to im je sada i osnovni izvor prihoda - poručuje izvor za Pink.rs.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vvcf

    11. decembar 2023 | 12:48

    Ima neka slika kako njih dvoje stoje za tezgom i prodaju pilice?

  • srecko

    11. decembar 2023 | 09:06

    Pa oni sa zavrsenim fakultetima i ne zasluzuju bolje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA